Filmový svět v šoku. Zemřel herec ze seriálu Perníkový táta, bylo mu 52 let

Ve věku 52 let náhle zemřel americký herec Mike Batayeh, informovala zahraniční média. Proslavil se především díky roli v dramatickém seriálu Perníkový táta. Známé hvězdě se měl stát osudným infarkt ve spánku.

Herce fanoušci znají především díky roli v seriálu Perníkový táta. Jako Dennis Markowski, vedoucí nechvalně proslulé prádelny, zazářil ve třech epizodách. Herec zemřel 1. června ve spánku na infarkt, a to doma v Michiganu. Batayeh se v oceňovaném dramatickém seriálu objevil v letech 2011 až 2012, píše web The Mirror.

„Bude velmi chybět těm, kteří ho měli rádi. Měl skvělou schopnost přinášet smích a radost,“ uvedla jeho rodina. Zároveň dodala, že Batayeh neměl v minulosti žádné problémy se srdcem, informuje web Daily Mail.

V seriálu Perníkový táta sloužila prádelna, kterou vlastnil Gustavo Fring (hrál ho Giancarlo Esposito), jako zástěrka pro laboratoř na výrobu pervitinu, v níž Walter Whitea (v podání herce Bryana Cranstona) a Jesse Pinkman (ztvárněný Aaronem Paulem) vyrobili tuny produktu, připomíná web TMZ.

Batayeh byl také úspěšný komik, který cestoval po celém světě, věnoval se i dabingu.

Tagy:
smrt seriál úmrtí filmy herec USA Daily Mirror Breaking Bad kultura