Flirtující princ George pobavil Williama: Od fotbalu mu oči sjížděly k mladé aristokratce

Princ George už od raného dětství baví veřejnost svými grimasami. Jinak tomu nebylo ani při finále Eura 2024, kdy se mu podařilo rozesmát i svého otce, prince Williama. Pozornost desetiletého prince se totiž zaměřila na španělskou princeznu Sofii, po níž během hry často pokukoval, informoval deník The Telegraph.

Přestože se mezi Anglií a Španělskem zrovna odehrával tvrdý boj o mistrovskou trofej, v čestné lóži na tribuně žádné nepřátelství znát nebylo. Právě naopak. Obě královské rodiny si vyměňovaly úsměvy a dokonce si udělaly společnou fotografii.

ČTĚTE TAKÉ: Kate a William ukázali fotku z fotbalu. Část rodiny fandila na stadionu, druhá v dresech doma

Princ George patřil k nejsledovanějším fanouškům a zápas si viditelně užíval. Přesto si dokázal najít chvilku, aby se nenápadně podíval směrem k o sedm let starší princezně.

To neuniklo ani princi Williamovi, když si všiml pohledů prince George směrem k mladé slečně, nedokázal zadržet smích, uvádí deník The Telegraph.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Perkausová zářila na dostizích. Mám štěstí v lásce, svěřila se se svou sázkou moderátorka

Tagy:
Anglie Španělsko královská rodina fotbal William, princ z Walesu The Daily Telegraph Catherine, princezna z Walesu George, princ z Cambridge společenská rubrika prominenti