Perkausová zářila na dostizích. Mám štěstí v lásce, svěřila se se svou sázkou moderátorka

Moderátorka Eva Perkausová vyrazila na závody do Chuchle.

Perkausová a Rychlý na dostizích

Pražská Chuchle zažila dostihový víkend. Na závodiště dorazila řada známých tváří. Dostihy si oblíbila také moderátorka Eva Perkausová, která má mezi závodníky i své favority, jak prozradila v rozhovoru pro redakci Showtime na CNN Prima NEWS.

Eva Perkausová je už téměř pravidelnou účastnicí dostihů. A na společenské události ji baví nejen koně a celková atmosféra. „I ta móda. Mohu se obléknout jinak, než je zvyklé – vzít si klobouk nebo fascinátor. Je to úplně něco jiného než v běžném dění,“ vysvětlovala pro Showtime. Dodala, že se snaží outfity měnit. „Už ale vyčerpávám možnosti, takže sahám v šatníku po starých zásobách. Vždy vytáhnu nějaký staronový kousek,“ doplnila.

ČTĚTE TAKÉ: Radostná zpráva krásné moderátorky. Lašková přivedla na svět syna, dala mu originální jméno

Moderátorka na dostizích mívá i favority. „Ta jména se většinou opakují a některá už mi utkvěla v hlavě a většinou si tipuji, kdo by vyhrál. Málokdy mi ale ten tip vyjde. Přiznám se, že ani nejsem tak zběhlá. Já mám asi spíš štěstí v lásce než ve hře,“ nechala se slyšet Perkausová s tím, že vsadila na manžela a to byl dobrý tip.

Sázka na Mrkev nevyšla

Na dostihy dorazil i zpěvák Václav Neckář a moderátor Krimi zpráv Matěj Rychlý, pro kterého byla návštěva závodiště v Chuchli premiérou. „Je to docela adrenalin. Musím říct, že moje sázka se vůbec nepovedla. Vsadil jsem v dostihu číslo pět na koně, který se jmenoval Mrkev, což mi přišlo jako zábavné jméno,“ smál se Rychlý. Doplnil, že poté vsadil na jiného koně, ale ani u něj sázka nevyšla. „Takže asi budu mít štěstí v lásce,“ konstatoval moderátor.

Adrenalin ale má rád. „Už druhou sezonu sedím jako navigátor v rallyeovém autě, tam mám adrenalinu spoustu. To jsou závody, které úplně zbožňuji,“ popsal Rychlý s tím, že v poslední době přidal k závodění v autě ještě běh.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mám rád hodinky a rychlá auta, řekl Voráček ve Varech. Prozradil, za co utrácí nejvíc peněz

Tagy: