OBRAZEM z červeného koberce: Ve Varech zazářily také modelka Maxová s herečkou Geislerovou

Slavné herečky v barevných róbách a elegantní pánové ve smokingu pózovali před objektivy desítek fotografů. Páteční zahájení v pořadí 58. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (KVIFF) přineslo do lázeňského města lesk Hollywoodu. Podle ohlasů přímo z místa nejvíce zazářily se svými outfity modelka Tereza Maxová a herečka Aňa Geislerová. Podívejte se do galerie, kdo letos stylisticky zabodoval.

Filmový festival začal v pátek prvními projekcemi. Na slavnostní zahájení před hotel Thermal už dorazily filmové osobnosti z Česka i zahraničí. Mezi prvními se ukázali Milan Peroutka s manželem Dominikem Roubínkem nebo moderátor Libor Bouček. Na červeném koberci se také prošel herec Geoffrey Rush.

ČTĚTE DÁLE: Do Česka dorazil herec Geoffrey Rush. „Kapitán Barbossa“ usedne v porotě MFF Karlovy Vary

Hlavní hvězdou zahajovacího večera je americký herec Viggo Mortensen, který je celosvětově známý jako představitel Aragorna z trilogie Pán prstenů. Do Česka dorazil již ve čtvrtek také britský herec Clive Owen. Veřejnost si ho pamatuje zejména jako „kapitána Barbossu“ z Pirátů z Karibiku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rozjetá Gottová, frivolní Menzel a zákaz vstupu pro Hanychovou. Jaké celebrity vzbudily dříve ve Varech pozdvižení?

Tagy: