Skandály z červeného koberce: Rozjetá Gottová, frivolní Menzel a zákaz vstupu pro Hanychovou

Agáta Hanychová v minulosti na filmovém festivalu v Karlových Varech provedla několik průšvihů.

Začíná filmový festival v Karlových Varech

V Karlových Varech odstartoval 58. ročník mezinárodního filmového festivalu. Proslulý je nejen návštěvami světových i českých hereckých hvězd, ale také skandály, trapasy a nečekanými momenty. Kdo se v minulosti postaral o ty největší?

Rok 2023: Kazma podvedl Langmajera s Hádkem

O největší rozruch loňského festivalu se postaral Kamil Bartošek, alias Kazma, který šokoval všechny pozvané na tiskové konferenci k filmu Tajný zákop, kde měli být přítomni Jiří Langmajer nebo Kryštof Hádek. Ani jeden z nich o tom však neměl ponětí. Místo nich dorazil pouze Kazma, který si tak udělal reklamu na svůj vlastní film. Další trapas způsobil herec a komik Tomáš Měcháček, který podle serveru Super.cz močil na veřejnosti.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Herec Jiří Langmajer promluvil o tom, jaký je děda. Doufá, že jeho vnuk jednou nebude jako on

2022: Jordan Haj se líbal s dýdžejem

Partner herečky a zpěvačky Emmy Smetany, hudebník Jordan Haj se s dýdžejem Jakubem Strachem, známým jako NobodyListen. pořádně odvázal. Během focení pro Esquire Studio zrekonstruovali ikonickou scénu z filmu Drive a nechyběla ani scéna, v níž se oba umělci vášnivě políbili.

2021: Módní faux pas Jitky Čvančarové

Posměšné reakce vyvolala její opulentní blankytná róba, ve které vyšla na červený koberec. Na internetu se na její účet rázem začaly objevovat nejrůznější koláže, vtipy a drsná kritika. Na její obranu je nutné říct, že se ale našla i řada pozitivních komentářů, jejichž autoři šaty chválili. Herečka na svou obranu uvedla, že se v kostýmu cítila velmi dobře a byla by raději, kdyby se mluvilo více o zahraničních hostech a oceněných než o jejím oděvu.

Tento ročník ale přinesl i radostné události. Jakub Prachař se poprvé na veřejnosti ukázal se svou partnerkou Sarou Sandevou, s níž tvoří dodnes šťastný pár.

2016: Hrdlička jako utržený z řetězu

Přestože už v té době měl vážnou známost s tenistkou Karolínou Plíškovou, přehnal to Michal Hrdlička podle Blesku s pitím a na jednom večírku se stihl osahávat a líbat s pěti různými ženami. Po cestě na hotel se neudržel na nohou a museli ho podpírat kamarádi. Přesto padal na kapoty aut a močil před lidmi na ulici. Jeho životní láska jeho úlet přijala s nadhledem a odpustila mu. Dva roky na to si ho vzala za muže.

2014: Jiří Menzel strčil ruku do šatů Partyšové

Oscarový režisér Jiří Menzel se postaral o pořádné pozdvižení tím, že během družného rozhovoru s moderátorkou Gabrielou Partyšovou ji podle deníku Blesk strčil ruku pod její sexy šaty. Moderátor Leoš Mareš, který o svůj outfit jinak pečlivě dbá, si zase vyrazil na jednu party s dírou v kalhotách.

2012: Oldřich Kaiser řádil jako neřízená střela

Jen pár měsíců před karlovarským festivalem se herec vrátil z protialkoholní léčebny, ale bez alkoholu dlouho nevydržel. Při jednom z večírků, na kterém vystupoval legendární Olympic se opil a štrádoval si to na pódium s tím, že si zazpívá s Petrem Jandou. Zasáhnout musela ochranka, která opilého herce vyvedla.

2011: Taneček Marka Ztraceného málem skončil tragicky

Také jeden z nejpopulárnějších českých zpěváků současné doby si v minulosti ve Varech uřízl pořádnou ostudu. V podnapilém stavu vylezl na stůl, na němž chtěl tančit, jenže zavrávoral a sletěl hlavou dolů na zem. Měl obrovské štěstí, že vyvázl jen s lehčím zraněním. Jeho pád podle svědků mohl skončit tragicky. „Moc si toho nepamatuju. Vím jen, že mi tekla krev z nosu a strašně mě bolela hlava ještě další den,“ řekl tehdy Ztracený pro deník Blesk. Když vystřízlivěl, sbalil kufry a v tichosti se vypařil.

Rok 2010: Ranní opilecká koupačka českých hvězd

Zpěvák a herec Jiří Macháček se rozhodl své narozeniny, které má 6. července, oslavit během festivalu. Mejdan se protáhl až do ranních hodin. Vyvrcholením bylo, když gratulantky Aňa Geislerová a Tatiana Vilhelmová (dnes už Dyková) spolu s oslavencem v sedm ráno opilí naskákali se šampusem v ruce do řeky Teplá, a přitom na celé kolo vyřvávali píseň z filmového muzikálu Starci na chmelu Svět je krásný.

Rok 2010: Opilý Ruppert se stal atrakcí pro turisty

Zpěvák kapely Monkey Business znavený alkoholem nebyl schopný dojít k hotelu, kde byl ubytovaný, a tak si ustlal na lavičce. To samozřejmě neuniklo pozornosti návštěvníků festivalu, kteří si ho, jak informoval deník Blesk, fotili jako atrakci. Když vystřízlivěl, těžkou hlavu si z toho nedělal. Svůj úlet pro média okomentoval tím, že na festivalech to takhle prostě chodí.

Rok 2010: Partner Agáty Hanychové skončil za mřížemi

Hanychová dorazila na festival s tehdejším přítelem Mirkem Dopitou. Cestou z jednoho večírku upadla na zem. Kolemjdoucí turista s fotoaparátem okolo krku se ji snažil pomoci vstát, ale Dopita v domnění, že jde o paparazziho fotografa po něm vystartoval a napadl ho pěstmi. Návštěvník skončil v nemocnici, Agátin partner za mřížemi.

Incident neušel pozornosti prezidentovi festivalu Jiřímu Bartoškovi, který zakázal Agátě Hanychové vstup na festival. Nutno dodat, že dcera herečky Veroniky Žilkové na karlovarském festivalu nadělala pár průšvihů už předtím. V roce 2007 se na jedné party porvala s pořadateli jenom proto, že ji upozornili, aby se chovala slušně.

2005: Opilý Bolek Polívka a rozjetá Ivana Gottová

Herec Bolek Polívka, který je pravidelným hostem karlovarského festivalu, to přehnal s alkoholem a neudržel se na nohou. Do hotelu mu muselo pomáhat několik jeho přátel. Na jedné akci to pořádně rozjela i jinak seriózní Ivana Gottová. Tančila a pařila jako o život, což se u ní jen tak nevidí.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: Jakub Prachař s partnerkou Sarou Sandevou představili nový seriál, v němž ztvární hlavní role. O čem bude?

Tagy: