Frühlingová promluvila o psychických potížích. S Láskou natočila nový videoklip

Iva Frühlingová

Z Ivy Frühlingové je hvězda sociálních sítí

Sociální fóbie přivedla zpěvačku Ivu Frühlingovou k panickým atakám. Dnes už je na tom prý lépe, dokonce se z ní stala hvězda sociálních sítí. Má tisíce sledujících a pravidelně sdílí videa ze svého soukromého života. S písničkářem Láskou pak začátkem října vydala novou píseň Světová hvězda. V pořadu Showtime prozradila zajímavosti z natáčení.

Frühlingová má za sebou návrat do hudebního světa. Letos vydala písně Tik Ťak či Moralisté. Teď spolu s hudebníkem Láskou, vlastním jménem Václavem Vaňurou, nazpívala song Světová hvězda. „Písničku jsem totiž psal o nějaké neurčité hvězdě Instagramu a s Ivou mě svedla dohromady krásná náhoda. Byla přesně to, co jsem potřeboval. Je hvězda Instagramu i TikToku,“ řekl Láska.

Videoklip k písničce pak vznikal v ulicích Kutné Hory. „Text psal hlavně Vašek a já jsem tam spíš jako host. Celé je to o vztahu mezi hudebníkem a influencerem,“ prozradila.

Dříve měla Frühlingová sociální fóbii, neměla ráda pozornost a nějakou dobu se stranila veřejnosti. Dnes vede zpěvačka sociální sítě, na kterých se pravidelně dělí o příběhy ze soukromého života. Na Instagramu má více než 10 tisíc sledujících.

„Je to schíza, ale na druhou stranu neodkrývám karty úplně a vždy si nechávám něco pro sebe. Videa natáčím formou vtipu a navíc jsem tam jen já sama. Člověk si v tu chvíli neuvědomuje, že je pak uvidí spousta lidí,“ uvedla v pořadu Showtime zpěvačka. „Navíc jsem prošla terapiemi, naučila se s tím pracovat a správně dýchat,“ řekla s tím, že na dechová cvičení vzpomíná poslední dobou stále častěji. „Začala jsem totiž pracovat v rádiu a je to spousta nervů, takže se mi ta cvičení dost vyplatí,“ uzavřela Frühlingová.

Tagy: