Sleduje mě, vyhrožuje mi a píše, že jsem ště*ka, bojí se Gelemová Slováčka. Co jí vzkázal?

Vztah Felixe Slováčka a Lucie Gelemová je minulostí.

Pokračování příběhu Felixe Slováčka a Lucie Gelemové

Situace mezi Felixem Slováčkem a jeho bývalou přítelkyní Lucií Gelemovou houstne. Malířka má podle SMS zprávy zaslané redakci ShowTime důvody ke strachu z muzikantova chování a najala si právníka. Co jí na to vzkázal Slováček?

„Znovu opakuji, že osobně je mi velmi líto a upřímně mne mrzí, jak se vše vyvinulo. Felixe jsem měla hluboce ráda, milovala a vážila si jej, což už teď nemohu. Přesto Felixovi neustále nabízím přátelství,“ napsala Gelemová v SMS zprávě.

„Pokud o vás ale někdo – bývalý přítel, veřejně říká vulgární slova, že jste š**tka, ku**a, pokud vám několikrát denně píše SMS, kde chvíli vyhrožuje, že vám uškodí, a chvílí prosí o odpuštění, tak to určité meze překračuje,“ pokračovala.

Kvůli „nevypočitatelnému chování a výhrůžkám Slováčka“ má strach a rozhodla se vyhledat právníka. „Pana Michala Pokorného, který má Felixovo chování zdokumentované a považuje ho za protiprávní. Velmi si přeji, aby se situace uklidnila a my časem opět našli společnou řeč,“ dodala malířka.

Jenže Slováček s jejím nařčením nesouhlasí. „Strašně se tomu divím, protože si nemyslím, že bych byl člověk, který by to tahal tak daleko, že by to vypadalo jako výhrůžka. Maximálně mohu konstatovat, kdo s kým žije a jestli si myslím, že to je dobře, nebo ne,“ odvětil pro ShowTime muzikant.

Slova o možném stalkingu odmítl. „Ani nevím, kde bydlí. Nevím o ní vůbec nic, že bych stál před galerií? Stejně žádnou nemá, nic neprodává. Poslední věci, které se prodaly, koupili moji kamarádi, a to je vše,“ pokračoval Slováček. Dodal, že naposledy se s Gelemovou viděl u notáře. „Měli jsme nějaké finanční problémy, potkali jsme se proto u notáře, tam jsme si to podepsali a od té doby jsem ji neviděl,“ sdělil.

Osobně by si nejvíce přál, aby jeho bývalá přítelkyně měla jiné nápady. „A ne takové blbosti, jako že potřebuje právníka. Ať si dá dohromady štětec, barvy a plátno a začne něco pořádného dělat. Protože jinak skončí tam, kde začala – v lékárně. Tímto jí vzkazuji, že je to naposled, co povídám o takových věcech,“ uzavřel.

Tagy: