George Clooney zhubl kvůli roli. Před natáčením zkolaboval kvůli zánětu slinivky

Hollywoodský herec George Clooney přiznal, že před časem skončil v nemocnici se zánětem slinivky. Podle něj za to mohlo nezdravé hubnutí kvůli filmové roli. Svou následnou hospitalizací pak málem ohrozil natáčení. Během krátké doby totiž shodil asi 12 kilogramů a těsně před začátkem filmování zkolaboval.

Oscarový herec strávil několik dní v nemocnici s bolestí břicha kvůli zánětu slinivky, který je životu nebezpečný. „Myslím, že jsem až moc rychle zhubl a asi jsem se o sebe zapomněl starat,“ přiznal devětapadesátiletý Clooney.

Herci jeho formátu jsou někdy ochotni udělat pro filmovou roli cokoliv, přestože snímek i sami režírují. Clooney nejenže rychle zhubl, ale nechal si také narůst hustý plnovous kvůli roli astronauta a osamělého vědce v Arktidě. Ten spěchá upozornit své kolegy, kteří se vracejí z vesmírné mise, že došlo k záhadné celosvětové katastrofě.

„Nechal jsem si narůst ošklivý plnovous, který můj syn miloval, protože mi do něj schovával věci, o nichž jsem nevěděl až do té doby, než jsem došel do práce,“ řekl herec webu Daily Mail.

„Moje manželka a dcera ale byly šťastné, když jsem to konečně shodil, protože pod tím vším chaosem bylo velmi obtížné najít obličej,“ dodal Clooney.

Film s názvem The Midnight Sky (Půlnoční nebe) pro poskytovatele filmů Netfix herec nakonec po propuštění z nemocnice v pořádku dotočil. Podívejte se na trailer:

Tagy: