Gottův bubeník bojuje s covidem v nemocnici o život. Dominika vzpomíná na společné chvíle

Dominika Gottová a Jan Žižka

Zpověď Dominiky Gottové

Kvůli oboustrannému zápalu plic skončil v umělém spánku bubeník Karla Gotta Jan Žižka, který kdysi chodil s nejstarší dcerou legendárního zpěváka Dominikou Gottovou. Osmašedesátiletého muzikanta museli lékaři umístit na ARO.

Žižka ještě 30. ledna na sociální síť napsal, že s jeho manželkou, zpěvačkou a fotografkou Oliviií mají covid. Ta nyní v slzách prosí o modlitby. „Kvůli oslabené imunitě se Honza nemohl proti covidu nechat očkovat. Má tu nejtěžší variantu, navíc je astmatik. Myslím na něj nepřetržitě a posílám mu energii,“ svěřila šestačtyřicetiletá Žižková deníku Aha!.

Podle lékařů se má připravit na vše. „Věřím, že to Honza dá, je to silný chlap,“ doufá Žižková.

Sex v zákulisí

Bubeník si před více než třiceti lety padl do oka s Gottovou dcerou Dominikou. Zpěvákově dceři tenkrát bylo 15 a půl roku a chodila na otcovy koncerty. „Líbil se mi jako chlap, byl zábavný, výřečný a měl výrazný nos. Hned na další akci jsme skončili v zákulisí, kde jsme měli první sex,“ vzpomínala v knize Dominika Gottová: Můj táta Karel.

„Když se to dozvěděl táta, strašně zuřil. Chodili jsme spolu asi tři roky, jezdila jsem k němu domů, užili jsme si a pak mě odvezl rovnou do školy, až to vyplynulo do ztracena,“ přiznala dnes osmačtyřicetiletá Gottová.

Žižka společně s Gottem celkem odehrál čtvrt století.

Tagy: