Klus se stal obětí hackerského útoku. Slavný zpěvák přišel o svůj youtubový kanál

Drzost na sociálních sítích se každým rokem stupňuje. Hackeři si dělají, co je napadne, protože spousta jejich činů je zatím nevymahatelná. Zpěvák Tomáš Klus nyní například přišel o svůj YouTube kanál.

Zpěvák Tomáš Klus přivítal rok 2023 na horách s rodinou. „Byli jsme ve Strážném v Krkonoších. Celou dobu jsem pil kokosovou vodu. Po dlouhé době jsem se se střízlivýma očima dokázal pobavit, jak se baví lidi okolo,“ řekl pro CNN Prima NEWS zpěvák.

Jenže po uplynutí pár dní v novém roce přišel šok. Hackeři si vzali na mušku jeho youtubový kanál, který během mžiku přestal existovat. „Primárně ty klipy máme, o ty jsme nepřišli. Tam ale jde o views, že můžete říct: ,Měl jsem tam 15 milionů zhlédnutí, a to je paráda,‘“ uvedl Klus.

Zpěvák se již snažil podniknout kroky k záchraně kanálu. Jestli se to podaří, je zatím ve hvězdách. „Manažer zkontaktoval firmu, která se tímhle zabývá, ale nejsem si jistý, jestli to dokážeme získat zpátky. Asi to ale zasáhlo víc okolí než mě,“ dodal s tím, že on sám si na sebe nepotrpí. „Asi mě víc zasáhne, že mám teplotu a nemůžu odehrát koncert,“ říká.

Leckdo by se možná hroutil, Klus se teď ale spíš soustředí na pracovní aktivity, které ho čekají. „Když jsem se nedávno koukal do svého diáře, tak jsem musel volat manažerovi, že už to stačí. Točím ZOO, budu točit novou desku, budeme točit audio knížku. Napsal jsem taky písničky pro pohádky mé ženy. Je toho hodně, takže zaplať pánbůh a děkuji, že můžu,“ uzavřel oblíbený hudebník.

Tagy: