Rodina Karla Gotta se rozrůstá. Jeho dcera Lucie čeká dalšího potomka, podrobnosti tají

Rodina zesnulého zpěváka Karla Gotta se rozroste o dalšího člena, třetího potomka totiž čeká jeho druhorozená dcera Lucie. Synové Vojta a Honza, které přivedla na svět se svým bývalým mužem Janem Kovaříkem, se dočkají sourozence, jehož otcem bude manžel Lukáš Valčík.

Brzy trojnásobná maminka si detaily nechává pro sebe. „Chci to prožít v klidu se svou rodinou,“ řekla deníku Blesk, který o radostné zprávě v rodině Gottových informoval. Jestli k Vojtovi a Honzíkovi přibude bratříček, nebo sestřička, neprozradila.

Lucie se za Valčíka provdala v listopadu 2021. Údajně se s ním seznámila přes sociální sítě. Veřejnost pár mohla poprvé vidět na premiéře dokumentu Karel, kam maminku dvou dětí Valčík doprovodil. Druhá nejstarší dcera několikanásobného Slavíka se s prvním manželem rozvedla před třemi lety.

Lucie je dcerou Karla Gotta a Ivety Kolářové. Známý hudebník měl čtyři potomky – jeho nejstarší dcera Dominika žije ve Finsku s někdejším kytaristou metalové kapely Stratovarius. Dále má Lucii a z manželství s Ivanou dvě dívky – Charlotte Ellu a Nellu Sofii.

Od smrti Karla Gotta už uběhlo více než tři roky. Zemřel 2. října 2019 v 80 letech.

Tagy:
Karel Gott rodina Finsko dcera zpěvák Lucie Gottová vnouče Iveta Kolářová Blesk Jan Kovařík Stratovarius