Harry a Meghan chtějí prodat své sídlo za stovky milionů. Luxusní dům je už netěší

Sídlo Santa Barbara County Harryho a Meghan

Harry a Meghan chtějí prodat své sídlo za stovky milionů

Princ Harry a jeho manželka Meghan údajně nejsou spokojeni se svým luxusním sídlem v kalifornské Santa Barbaře. Podle britského deníku Daily Mirror dokonce zvažují jeho prodej. V obřím domě strávili 18 měsíců.

Obrovské sídlo v Montecitu Harry a Meghan pořídili za více než 320 milionů korun. Dům s devíti ložnicemi a šestnácti koupelnami připomíná zámek. Pár si dlouhé měsíce mohl užívat domácí kino, hernu, obrovský bazén nebo třeba tenisový kurt. A nechybí tam ani dětské hřiště pro dvouletého Archieho a jeho sestřičku Lilibet. Život v luxusním sídle ale prominentní rodinu zřejmě už omrzel.

„Přemýšlejí nad tím, že ten dům prodají. Vzhledem k tomu, kdo jsou, se ale na trhu neobjeví. Na prohlídku tam mohou přijít pouze lidé s penězi a seriózní kupci,“ řekl Daily Mirror nejmenovaný zdroj.

V Montecitu mají Harry a Meghan spoustu hvězdných sousedů včetně moderátorky Oprah Winfreyové. Prestižní lokalitu manželé prý opouštět zatím nechtějí. „Chtějí zůstat v sousedství nebo někde poblíž. Z domu ani jeho umístění ale nadšeni nejsou,“ dodal zdroj.

Hnízdečko lásky v Santa Barbaře odkoupil pár v červnu roku 2020 od kontroverzního ruského oligarchy. A to několik měsíců poté, co se vzdal královských povinností. Pro britskou královnu Alžbětu II. to byla první rána z mnoha. Tou zatím poslední je smrt dalšího blízkého člověka – ženy, která stála po jejím boku desítky let. Dvorní dáma lady Diana Farnhamová, která zemřela o vánočních svátcích, byla společnicí panovnice dlouhých 44 roků.

Tagy: