Syn prince Harryho a Meghan chodí do školky. Učí se pěstovat a sklízet zeleninu

Princ Harry s manželkou Meghan poprvé ukázali dceru Lilibet. Využili k tomu vánoční přání.

Syn Meghan Markleové a prince Harryho Archie nastoupil do školky, kde se učí „emoční gramotnosti“ a péči o životní prostředí včetně pěstování a sklízení zeleniny. Podle místních vypadá Harry jako dobrý otec a děti dvouletého Archieho mezi sebe přijaly. Rodinu také pravděpodobně čeká další životní zlom – stěhování.

Meghan byla spatřena, jak vozí dvouletého Archieho do školky se zeleným batohem a krabičkou na svačinu s vesmírným motivem. Většinou je u školky ale viděn vévoda. „Harry Archieho často vysazuje a vyzvedává a vypadá jako dobrý táta. Všichni rodiče se k Harrymu a Meghan chovali uvolněně a nedělali povyk. A pro ostatní děti je Archie jen jedním z nich. Nevědí, že jeho rodiče jsou z královské rodiny, a nejspíš by jim to bylo jedno. Ledaže by Meghan byla Disneyho princezna,“ prozradil jeden z rodičů, jehož dítě školku navštěvuje.

Za výběrem této školky se odráží Harryho důraz na životní prostředí a duševní zdraví a Meghanina vášeň pro soucit a péči. Tato instituce jejich požadavky splňuje – školka má malé třídy, klade velký důraz na ekologii a její součástí jsou zahrady s ovocnými stromy, motýly, včelami a kolibříky.

Výuka španělštiny i sklízení zeleniny

Žáci se mohou přiblížit přírodě i tím, že pomáhají pěstovat a sklízet zeleninu. Školka nabízí i výuku španělštiny, tance, hudby či divadla.

Vévoda s vévodkyní ovšem údajně chtějí prodat své sídlo v Montecitu. Oblast v okrese Santa Barbara je známá odlehlými soukromými sídly a domy celebrit. „Přemýšlejí o tom, že svůj dům prodají. Nebude však na trhu kvůli tomu, kým jsou. Ukážou ho jen lidem, kteří mají potvrzené finanční prostředky a jsou vážnými zájemci,“ prozradil zdroj.

Tagy: