Fanoušci Harryho Pottera slaví. Kouzelnická trojka se má vrátit na scénu

V půlce listopadu to bude 20 let od premiéry filmu Harry Potter a Kámen mudrců. Studio Warner Bros. podle nejmenovaného zdroje plánuje setkání tří protagonistů celého filmu. To by se mělo konat ve studiu Warner Bros. Studio Tour London. Daniel Radcliffe ale dříve řekl, že pravděpodobně nebude mít čas.

Podle nejmenovaného zdroje společnost Warner Bros. plánuje „přátelské shledání“, kterého by se měly účastnit všechny hlavní hvězdy filmu, tedy Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watsonová. Všechny tři herce produkční společnost oslovila.

Warner Bros. chce jít po vzoru sitcomu Přátelé, kde také došlo na setkání po letech (Přátelé: Zase spolu). Show měla obrovský úspěch. Zúčastnily se jí všechny hlavní hvězdy včetně Jennifer Anistonové, Courteney Coxové nebo Matta LeBlanca.

Herci účast oficiálně nepotvrdili

Setkání herců z Harryho Pottera by mělo proběhnout tento měsíc ve známém studiu Warner Bros. v Londýně. Příležitostí by mělo být 20. výročí premiéry prvního dílu Kámen mudrců. Ten se odvysílal 16. listopadu 2001. „Většina z nich se už posunula v životě dál, ale tento film z nich udělal hvězdy. Mají mnoho vzpomínek z natáčení. Všichni doufají, že se událost uskuteční,“ řekl nejmenovaný zdroj deníku The Sun.

Zda dorazí skutečně všichni tři představitelé hlavních rolí, ale není vůbec jisté. Představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe se k tomuto výročí vyjádřil už na začátku roku. „Momentálně v Dominikánské republice natáčím film a poté budu až do konce roku zaneprázdněný,“ řekl Radcliffe pro Entertainment Tonight. Je otázkou, zda mezitím své plány nepřehodnotil.

Jasné není ani to, zda se slavnostního setkání případně zúčastní autorka knih J. K. Rowlingová.

Tagy: