Krampol z nemocnice: Sekl jsem sebou kvůli kolenu, média píšou nesmysly. Těší se na další roli

Jiří Krampol tráví posledních pár týdnů v nemocnici.

Krampol promluvil o svém zdravotním stavu

Jiří Krampol tráví posledních pár týdnů v nemocnici. Spekulací o jeho zdraví se vyrojilo mnoho, herec však pro CNN Prima NEWS vše uvedl na pravou míru. Co o jeho zdravotním stavu napsala některá média, ho údajně velmi znepokojilo.

Oblíbený herec leží v pražské Nemocnici Na Františku. Prozradil, že ho tam přivedly problémy s nohou. „Před lety jsem utrpěl úraz kolena. Jak jdou léta, tak jsem si špatně šlápnul, koleno se vzpříčilo a já sebou seknul,“ vysvětlil Krampol pro CNN Prima NEWS. Kromě toho má problémy i s průduškami.

ČTĚTE TAKÉ: Kozub prozradil detaily léčby. Náročný týden plný chemie, teď přijde rehabilitace, napsal

Rozčílilo ho, co o jeho stavu zveřejnila některá média. „Píšou nesmysly, že jsem odsouzen k tomu, že se nebudu pohybovat. Co je na tom divného, že ve svém věku mám problém s kolenem?“ řekl herec, který minulý rok v létě oslavil 85. narozeniny.

Ačkoliv už chodí sám bez problémů, na doporučení lékařů podle svých slov podstoupí ještě další rehabilitace. Do lázní se ale prý nechystá. „Jsem typ, který by tam vydržel tak dva dny a třetí den musel na psychiatrii. Potřebuju nějakou činnost,“ svěřil se.

Dodal, že se těší na návrat před kameru. „Mám před sebou film o boxerech, kde mám hrát tatínka Karlose Vémoly,“ nastínil, co ho čeká po opuštění nemocnice.

Tagy: