Kozub prozradil detaily léčby. Náročný týden plný chemie, teď přijde rehabilitace, napsal

Herec Štěpán Kozub

Štěpán Kozub promluvil o zdravotním stavu a poslal vzkaz fanouškům

Herec a komik Štěpán Kozub sdělil svým fanouškům podrobnosti o svém zdravotním stavu. Léky ho prý nebaví, ale prý zabírají. Nyní ho tak čeká rehabilitace.

„Už mě ty kortikoidy, antibiotika a různá tika nebaví,“ napsal Kozub v nedělním příspěvku na sociální síti Instagram. Léčba astmatu prý není pro ostravského baviče vůbec jednoduchá. „Je to dost náročný týden plný chemie a čekání,“ přiznal herec s tím, že ho v pondělí čeká důležité vyšetření.

ČTĚTE TAKÉ: Herečku Ivu Janžurovou trápí bolesti kolenou. Na operaci ale nechce, má své důvody

„Jestli dopadne dobře, tak se brzy vidíme. Věřím, že ano. Budu sice muset nastavit trošku jiné pracovní tempo, ale to nevadí. Děkuji za podporu,“ vzkázal fanouškům Kozub, který před nedávnem oznámil, že se kvůli zdravotním komplikacím musí na nějaký čas rozloučit s kariérou.

Dobré zprávy

V pondělí pak Kozub prostřednictvím instagramového příběhu své sledující informoval o tom, jak dopadla jeho vyšetření. „Je to dobré. Výsledky dobré. Cítím se dobře,“ napsal.

„A teď už rehabilitace,“ doplnil Kozub, známý také díky komediální improvizační show Tři tygři. Dobré výsledky znamenají, že by se umělec již brzy mohl vrátit zpět ke své práci.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kozub prozradil, s čím se léčí. Rozzlobil se na bulvár a odmítl, že má psychické problémy

Tagy: