Zdrcený Costner se po téměř 20 letech rozvádí. O důvodu mlží, manželce přitom nedávno děkoval

Kevin Costner a Christine Baumgartnerová oznámili, že se jejich cesty po téměř 20 letech rozdělí. Hercův zástupce Arnold Robinson v oficiálním prohlášení uvedl, že za rozpadem manželství stojí „okolnosti mimo Costnerovu kontrolu a herec se musel podílet na zrušení manželství“.

Oblíbený americký herec Kevin Costner se rozvádí. V prohlášení to podle CNN potvrdil hercův zástupce, který zároveň vyzval, aby veřejnost respektovala soukromí rodiny, která si nyní prochází těžkou dobou.

ČTĚTE TAKÉ: Výstřední i bizarní róby, kdo bodoval nejvíc? Celebrity zářily na červeném koberci Met Gala

S návrhářkou kabelek a bývalou modelkou Christine Baumgartnerovou se Costner oženil v roce 2004 v Coloradu. Dvojice spolu má tři děti –⁠ dva syny a dceru. Web TMZ informoval, že jak Baumgartnerová, tak Costner žádají o střídavou péči. Herec má ještě další čtyři děti z předchozích vztahů.

Ještě v únoru přitom Costner neopomněl manželku zmínit v děkovné řeči, když se nemohl osobně zúčastnit předávání Zlatých glóbů za svůj výkon v seriálu Yellowstone kvůli hrozícím záplavám. „Ona ví, že mám srdce tak trochu na dně, že sledovat Glóby z domova není to samé, tak přinesla asi 30 balónků, protože Glóby budeme sledovat jen my a naše rodina,“ uvedl v řeči oblíbený herec.

Podle TMZ modelka a návrhářka kabelek uvedla ve své žádosti o rozvod jako důvod „nepřekonatelné rozdíly“. V médiích se ale objevují spekulace, jestli se manželství pouze vyčerpalo, nebo jestli za rozchodem nestál někdo třetí.

Tagy: