Líbání s Klusem? Splnila jsem si sen, přiznala Burešová. Prozradila, na co nemá peníze

Eva Burešová se rozpovídala o líbaní s Tomášem Klusem.

Eva Burešová v 7 pádech Honzy Dědka

Na líbání s Tomášem Klusem jsem si musela počkat asi rok, ale stálo to za to. V pořadu 7 pádů Honzy Dědka to přiznala herečka a zpěvačka Eva Burešová, která nyní exceluje po boku svého idolu v primáckém seriálu ZOO. Pro svého pěveckého kolegu má prý slabost už od dětství. „Tomáše jsem poslouchala asi od deváté třídy,“ popsala.

„Splnila jsem si svůj sen ze základní školy, protože jsem Tomáše poslouchala asi v deváté třídě. A komu se poštěstí líbat ikonu z deváté třídy?“ ptala se do pléna zpěvačka, která na ten moment čekala celý rok. Bez ohledu na to je ale stále šťastná po boku kuchaře Přemka Forejta, otce svého mladšího syna Tristana.

„Tristana jsem si přála už od chvíle, kdy jsem se s tím jménem seznámila. Už na základní škole, když jsme se učili o Tristanovi a Isoldě. To jméno se mi líbilo, a protože pár dnů před porodem jsme byli na Zimní pohádce od Shakespeara a Tristan Forejt bylo takové krátké, dali jsme mu tam ještě William,“ vysvětlila, jak se zrodilo netradiční pojmenování.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bartoška zůstává před karlovarským festivalem v nemocnici. Ošetřující lékař popsal jeho stav

Forejt je také skvělým náhradním tatínkem pro jejího prvorozeného Nathaniela, kterého má Eva z předchozího vztahu. Společně rodina tráví každou možnou chvíli. „Byli jsme v herničce, Přemek se snažil najít Nathánka v kuličkách a pak přišel, že si ho spletl s nějakou holčičkou. Nathánek má hodně kudrnatou hlavičku a holčičí rysy. Smála jsem se mu, jestli je normální, že si splete Nathánka s holčičkou. A za chvilku jsem viděla takovou kudrnatou hlavičku na obrovské klouzačce. A říkala jsem si, Naty, ty jsi šikovný, že to takhle zvládáš. A to byla ta holčička, kterou Přemek vytáhl z těch kuliček,“ pobavila Burešová.

Na splnění snu nemá peníze

Zdálo by se, že všechny sny už si splnila, ale není tomu tak, jeden přece ještě má. K jeho splnění jí ale chybějí peníze. „Přála bych si dvoumístného sporťáka. Jestli máte někdo doma sporťáka, drahého, tak prosím. Ale já na to nemám peníze. Mně se sporťáky moc líbí, mám ráda rychlou jízdu, líbí se mi starší auta, ale nejsem ten typ člověka, který by za ně vyhazoval peníze. Mám dvě děti. Teď kupuju lego a bodýčka,“ přiznala známá herečka.

Dalším hostem, kterého si moderátor Honza Dědek pozval do Švandova divadla, je moderátorka Terezie Tománková. V 7 pádech Honzy Dědka se objeví také zlatý olympijský medailista a moderátor Roman Šebrle, který promluví o svém rozchodu a nahotě na fotkách. Pořad sledujte v úterý 20. června ve 21:35 na Primě.

Tagy: