Janžurová skončila v nemocnici. Legendární herečka musela zrušit všechna představení

Iva Janžurová zrušila kvůli zdravotním problémům veškerý program. Dvaaosmdesátiletá herečka se zotavuje po zápalu plic, se kterým skončila v nemocnici. Informace pro CNN Prima NEWS potvrdil mluvčí Národního divadla Tomáš Staněk.

Herečka podle Staňka doufá, že se brzy vrátí na jeviště vynahradit divákům, co zameškala. „Ještě jí ale čeká několik dní domácího ošetřování,“ dodal mluvčí. Po nemoci se musí zotavovat pod dohledem lékařů.

ČTĚTE TAKÉ: Annu Slováčkovou bojující s rakovinou upoutala na lůžko další nemoc. Fanouškům poslala vzkaz

Nejbližší představení měla herečka v Národním divadle odehrát tuto sobotu. Zda se diváci mohou těšit na Audienci u královny, Staněk zatím nepotvrdil.

Kvůli hereččině nemoci přesunulo v minulém týdnu Studio DVA představení Jezinky a bezinky. Náhradní termín stanovilo na úterý 13. února. „Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a je možné s nimi přijít do divadla. Není nutné je vyměňovat,“ informovalo Studio DVA na svých facebookových stránkách.

Podle webu iDnes byla Janžurová naposledy hospitalizována v roce 2016, kdy měla v Nemocnici Na Homolce podstoupit kardiochirurgický zákrok. Šlo o náhradu aortální chlopně.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Janžurová podpořila svého hereckého kolegu Igora Orozoviče a dorazila na jeho koncert. Orozovič, který se dal na sólovou hudební dráhu, věnoval herečce píseň k narozeninám.

Tagy:
nemoc nemocnice divadlo představení herečka zápal plic iDNES.cz Iva Janžurová Tomáš Staněk Studio DVA divadlo Nemocnice Na Homolce