Annu Slováčkovou bojující s rakovinou upoutala na lůžko další nemoc. Fanouškům poslala vzkaz

Aničku Slováčkovou, která na začátku října oznámila, že jí byla diagnostikována rakovina plic, postihly další zdravotní problémy. Kvůli nemoci musela zrušit svůj víkendový pracovní program. Redakci CNN Prima NEWS prozradila, jak se nyní cítí.

O víkendu měla být Anička Slováčková pracovně v Brně, nakonec ale skončila s vysokými horečkami v posteli a naplánovaný program byla nucena zrušit. Jak redakci CNN Prima NEWS sdělila, nejedná se naštěstí o nic vážného. „Mám obyčejnou virózu,“ uklidnila prostřednictvím CNN Prima NEWS své fanoušky. Cítí se už mnohem lépe a věří, že se brzy vrátí ke své práci. „Nic jiného neruším,“ ujistila odhodlaně Anička.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Anička Slováčková o svém novém vztahu. Je to chytrý, vtipný týpek. Zpěvačka přemýšlí i o mateřství

S rakovinou bojuje velmi statečně

Na začátku října oznámila, že bojuje s rakovinou plic. Zákeřná choroba se jí vrátila dva roky poté, co díky své obrovské vůli, odhodlání a pozitivnímu myšlení překonala rakovinu prsu. Když se poprvé od lékařů dozvěděla hrozivou diagnózu, bylo jí ovšem všelijak. „Ten šok, když mi došlo, že je to vážný, přišel v momentě, kdy mi paní doktorka sdělila, že musím již za týden na chemoterapii. V ten okamžik jsem se strašně rozbrečela. Ne proto, že mám takovou nemoc, ale když mi došlo, co to bude obnášet,“ popisovala nedávno v pořadu Show Jana Krause.

Nemoc jí změnila životní hodnoty

S nemocí se prý srovnala velmi rychle. „Ale nikdy jsem se nevypořádala s tím strachem z toho, že ležíte na onkologii a najednou do vás začne téct hnusná oranžová tekutina, ze které vám vypadnou vlasy a nemůžete s tím nic udělat. Ten moment, kdy je tam člověk sám a neví, co ho čeká, je nejhorší,“ svěřila se Anička.

Dcera Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka přiznala, že boj s rakovinou jí změnil životní hodnoty. „Už se tolik nenervuju a nestresuju jako dřív. Potom, čím si člověk prošel, už spoustu věcí vnímá jinak. To, co se předtím zdálo jako velký, neřešitelný problém, beru dnes už s úsměvem,“ prozradila všestranně nadaná umělkyně pro CNN Prima NEWS.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Anička Slováčková děkuje za pomoc:

Tagy: