Herečka Kristýna Leichtová si užívá roli matky. Je to krásné období, říká

Kristýna Leichtová

Rozhovor s Kristýnou Leichtovou

Kristýna Leichtová žije v Ostravě s režisérem Vojtěchem Štěpánkem, se kterým má dvě dcery, hraje v Praze a maminku a sourozence navštěvuje v Plzni. Roli matky si prý užívá. Často ale čelí otázce, proč ještě se Štěpánkem nejsou manželé.

Kristýna Leichtová dostala v seriálu 1. MISE na TV Prima hlavní ženskou roli. „Hraju vrchní sestru Alici Hofmanovou, je to super, moc mě to baví a je to jedna z prací, na které budu s láskou vzpomínat,“ říká Leichtová.

Kromě herectví se věnuje také dvěma svým dětem, Rozárce a Dorotce. Roli matky si prý užívá. „Užívám si to, pokud zrovna nemusím pracovat. Teď je to krátké období, protože pak se z nich stanou samostatní lidé a nebudou mě potřebovat. I když je to náročné a občas se vztekám, uvědomuji si, že tohle období je důležité a krásné,“ svěřuje se herečka.

V rozhovoru v pořadu 7 pádů Honzy Dědka se řešilo, že Leichtová se svým přítelem ještě nejsou manželé. Z narážek Dědka si ale herečka těžkou hlavu nedělá. „Vůbec nic se nezměnilo, vlastně se to jen tak přešlo,“ popisuje Leichtová s tím, že určitě pobavili hodně lidí. „Vojta si z toho odnesl to, že už se mnou do televize nepůjde dělat rozhovor,“ vtipkuje herečka.

Tagy: