Zhubnout a zatočit s alkoholem. Herečky ze Slunečné prozradily svá předsevzetí

Denisa Nesvačilová s Evou Burešovou v seriálu Slunečná.

Navzdory všem omezením a změnám, které přinesla pandemie koronaviru, lidé na novoroční předsevzetí nezanevřeli. Od předchozích let se nijak výrazně neliší. Lidé si nejčastěji přejí zhubnout, zdravě jíst a celkově zlepšit životosprávu. Stejně to mají třeba i herečky ze Slunečné, jako je Eva Burešová nebo Bára Jánová.

Eva Burešová, Bára Jánová, Denisa Nesvačilová nebo Lucie Benešová se přiznaly, že by na své postavě chtěly zapracovat. Prý je co zlepšovat. Diváci Slunečné ale musí kroutit hlavou, protože tyto krásky na první pohled nemají co zdokonalovat.

„Chtěla bych zpevnit tělo, ale to je jedno z předsevzetí, u kterého si řeknu, že budu dělat, a nikdy to neudělám, protože na to není čas. Mám kolegy a kamarády, kteří jsou fitness trenéři a velmi často mi nabízejí své služby, až si říkám, že už je to podezřelé a že bych se sebou asi měla opravdu něco dělat,“ svěřila se Burešová.

V pořadu Showtime televize CNN Prima NEWS ale prozradila, proč se do pořádného cvičení ani nemůže pustit. Důvodem je porod. „Po porodu mám ještě diastázu, rozestup svalů, takže takové to cvičení, na které jsem byla zvyklá, tedy hodně makat, dělat nemůžu,“ uvedla herečka.

Jánová zas přiznala, že stres nezajídá, ale naopak při něm ztrácí chuť k jídlu a tím dokáže i výrazně zhubnout. „Spousta lidí ve stresu jí, ale já jíst přestanu a jde mi to rychle dolů. Ale pak mi to jde zase rychle nahoru,“ prohlásila další hvězda seriálu Slunečná.

K úbytku na váze u ní mohl přispět i rozchod s přítelem. „Ke konci roku jsem zhubla hodně, ale během Vánoc jsem zase odpočívala a hodně jedla, takže se to trošku srovnalo. A hodlám v tom pokračovat,“ řekla Jánová, která loni na krátkou dobu přestala jíst maso, a stala se dokonce vegankou.

„Teď už se trochu vracím k masu a spíš se snažím hledat vyváženou stravu, protože cítím, že moje tělo maso potřebuje. Takže tento rok chci zasvětit hledání toho, co je pro mě nejlepší,“ přidala představitelka Sylvy druhé předsevzetí.

Ananas na pálení tuků a konec s alkoholem

S povánočním strašákem, kterým pro řadu lidí bývají kila navíc, bojuje i Denisa Nesvačilová, která ve Slunečné hraje Karolínu. „I já jsem jako každý normální člověk přes Vánoce přibrala. Dokonce i odemykání telefonu podle obličeje pomocí Face ID mě přestalo poznávat, což je strašně potupné,“ řekla herečka.

S příchodem nového roku ale s tučnými jídly skončila a už si dopřává jen zdravé svačinky. „Dnes jsem měla k snídani ananas, který prý pálí tuky, a řekla jsem si, že bych i cvičila, ale není moc kde. Venku mě to nebaví a je tam zima,“ doplnila Nesvačilová.

Stejně jako s tučnými jídly sekla herečka i s příležitostným popíjením alkoholu. „To je na hubnutí také dobré. Dva měsíce teď nebudu pít alkohol a budu mít takový detox, snad to pomůže,“ dodala seriálová Karolína.

Mezi ty, které by se chtěly nějakého kila zbavit, patří i herečka Lucie Benešová. Láska k jídlu ale v jejím případě vyhrává. „Říkala jsem si, že by bylo lepší dát pár kilo dolů. Diety ale nedržím a vždy radši omezím jídlo na poloviční porce, to je záruka,“ poradila Benešová.

Tagy: