Výsledky diváckého hlasování: Podívejte se, jak dopadli lídři v závěrečné superdebatě

V debatě Speciál 360°: Hlas lidu o vaše hlasy v první části pořadu soupeřili šéfka státní kasy Alena Schillerová (za ANO), poslanec Zbyněk Stanjura (Spolu), poslankyně Miloslava Vostrá (KSČM) a místopředseda hnutí STAN Věslav Michalik. Ve druhé části pořadu se představili ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD), předseda Svobodných Libor Vondráček, poslanec Jan Hrnčíř (SPD) a ekonom Pavel Řežábek (Přísaha). Lidé mohli hlasovat pomocí SMS a také online na webu CNNPrima.cz. Na kompletní výsledky se podívejte níže v článku.

Výsledky hlasování druhé části Speciál 360°: Hlas lidu

Výsledky hlasování první části Speciál 360°: Hlas lidu

Hlasování na webu

Hlasujte pro vámi vybraného účastníka debaty, který vás nejvíce zaujal. Svůj hlas můžete dát pouze jednomu z kandidátů. Dobře si proto tento krok promyslete. Než svůj hlas věnujete, je potřeba se přihlásit k vašemu účtu na iPrima.cz. Kliknete na červené tlačítko „Přihlásit se“, které je umístěné přímo pod možnostmi v anketě. Následně vás přesměrujeme na přihlašovací formulář, kde vyplníte uživatelské jméno a heslo. Po přihlášení vás stránka vrátí zpět na anketu, kde už pohodlně můžete hlasovat.

Co když nemám registraci?

Pokud nemáte registraci, není nic jednoduššího než si ji u nás založit. Vaše údaje jsou u nás v bezpečí, nemusíte se tak o ně bát. Klikněte na tlačítko „Přihlásit se“, které najdete přímo pod možnostmi v samotné anketě. Budete přesměrováni na stránku, kde si vyberete možnost „Registrace“. Zde o sobě vyplníte jen ty nejzákladnější údaje a kliknete na tlačítko „Další“. Do vašeho e-mailu vám následně přijde potvrzení o přihlášení, kde je potřeba kliknout na přiložený odkaz, abychom ověřili, zda uvedený e-mail existuje a jedná se skutečně o vás. Stránka vás následně přesměruje zpět na anketu, kde již budete moci pohodlně dát hlas svému kandidátovi.

Jak postupovat při registraci, se přehledně dozvíte i z tohoto instruktážního videa:

SMS hlasování

Aby byla možnost hlasování v anketě přístupná co nejširšímu okruhu diváků, zavedli jsme i variantu hlasování pomocí SMS. Pro tuto možnost je potřeba mít u svého operátora aktivovanou službu PREMIUM SMS. Pak stačí vzít váš mobilní telefon a na číslo 906 02 03 poslat vaši volbu ve tvaru: HLAS 5 pro Jana Hrnčíře (SPD), HLAS 6 pro Janu Maláčovou (ČSSD), HLAS 7 pro Libora Vondráčka (TSS) nebo HLAS 8 pro Pavla Řežábka (Přísaha) (mezi slovem „HLAS“ a číslicí musí být mezera), a to dle pořadí kandidátů v anketě odshora dolů. Kompletní výsledky on-line i SMS hlasování sledujte v přímém přenosu na Primě a CNN Prima NEWS.

Poskytovatelem je společnost ATS, s. r. o. Cena odesílané SMS je 3 Kč vč. DPH.

Tagy:
debata anketa Jana Maláčová Alena Schillerová pořady CNN Prima NEWS Miloslava Vostrá Zbyněk Stanjura volby 2021 Libor Vondráček Jan Hrnčíř Speciál 360°: Hlas lidu Pavel Řežábek Věslav Michalik