Luxus na 230 metrech a výhled na Hrad. Hokejista Nedvěd prodal snový byt za 130 milionů

Petr Nedvěd prodal své hnízdečko lásky na nábřeží za neuvěřitelných 130 milionů korun.

Hokejista Petr Nedvěd žil několik let na Manhattanu. Bydlel také v Miami, Pittsburghu a luxusní adresy si užíval i v hlavním městě přímo u Vltavy. Teď ale svůj pražský byt snů prodal za 130 milionů korun.

Stavba z roku 1848 zrekonstruovaná podle architekta Bořka Šípka, přes 230 metrů čtverečních a unikátní výhled na Pražský hrad, Karlův most nebo Petřínskou rozhlednu. Tak se dal ve zkratce charakterizovat byt bývalého hokejisty Petra Nedvěda na Smetanově nábřeží. Sportovec začátkem léta své hnízdečko prodal za 130 milionů korun, informoval web Blesk.cz.

Novým majitelem bytu se stal třicetiletý miliardář Jan Bednář. O prodej nemovitosti se ale Petr Nedvěd snažil už v loňském roce a původně za něj chtěl ještě o 17 milionů víc. S celkovou částkou 147 milionů korun se tak v nabídce jednalo o čtvrtý nejdražší byt na českém realitním trhu.

Nová adresa? Malá Strana

Teď se Petr Nedvěd s manželkou Nicole, roční dcerkou i dvěma pejsky přesouvají na další atraktivní adresu – Malou Stranu. „Sice jsem měl doteď fantastický byt, přesto jsem si před časem nezávisle na jeho možném prodeji pořídil ještě jeden právě na Malé Straně. Hrozně se mi líbil. Mám hned poslední dům, takže vyjdu ven a jsem v parku pod Petřínem. Byt budu rekonstruovat, takže se tam budeme stěhovat až tak za šest až osm měsíců. Teď jsme v pronájmu,“ řekl Nedvěd Blesku.

Petr Nedvěd se v oblasti realit evidentně pohybovat umí, už v minulosti koupil a výhodně prodal také vilu na pražské Ořechovce. Teď ale prý věří, že změna této adresy už bude poslední.

Tagy: