Jágr při pietě za otce neudržel slzy. Tryznu fanoušků sledoval z lóže se svou láskou

Hokejisté kladenských Rytířů v pátek minutou ticha uctili památku Jaromíra Jágra staršího. Fanoušci před zápasem s Mladou Boleslaví rozzářili tamní arénu, na kostce nad ledem se pak promítaly snímky zesnulého hokejisty. Jaromír Jágr starší zemřel v úterý 15. listopadu 2022. Bylo mu 82 let.

Na pátečním zápase byl přítomen také Jaromír Jágr mladší, který působí v realizačním týmu kladenského hokejového klubu. Z titulu této funkce seděl na střídačce mezi hokejisty, na to ale nejspíše neměl sílu. Spolu s přítelkyní Dominikou, která si vzala volno, aby mu byla na blízku, se usadili ve VIP lóži.

Jaromír Jágr starší byl stejně jako jeho syn hokejista. V roce 1994 zachránil kladenský hokej před zánikem a vstoupil také do klubové síně slávy. Na jeho počest se před pátečním extraligovým zápasem uskutečnila pieta.

Během minuty ticha fanoušci rozsvítili telefony a potemnělá aréna se pro otce legendární 68 rozsvítila naposledy. Na kostce nad ledem pak byly promítány fotografie bývalého hokejisty. Jaromír Jágr mladší se při tom neubránil slzám.

Tagy: