Hokejový bůh Džegr slaví padesátiny. Čím uhranul své „ex“ a od které utíkal přes plot?

Hokejista Jaromír Jágr slaví 50. narozeniny.

Jaromír Jágr a jeho láska

Iva Kubelková, Nicol Lenertová, Andrea Verešová, Lucie Borhyová, Inna Puhajková, Veronika Kopřivová a nyní Dominika Branišová. To je výčet veřejně známých partnerek Jaromíra Jágra, který slaví 15. února kulaté narozeniny. Za 50 let prošla jeho životem spousta krásných žen, žádné se ovšem nepodařilo dostat ho k oltáři a založit s ním rodinu.

Přestože se žádnou z nich nakonec nevydržel, všechny vzpomínají na Jaromíra Jágra v dobrém. „Přeju mu jen to nejlepší, je to skvělý člověk. Byla jsem schopná za ním lítat po světě, do toho vysoká škola. Neměla jsem čas věnovat se naplno kariéře a modelingu, ale nelituji. Zažila jsem krásné časy. Rozešli jsme se, protože jsme jen měli jinou představu o budoucnosti. Věřím, že všechno je tak, já má být,“ svěřila se někdejší misska Andrea Verešová, která s Jágrem chodila šest let. O tom, jak jim klapal milostný život, mluvit nechtěla, naznačila jen, že pokud by za nic nestál, nebyli by spolu tak dlouho.

V podobném duchu hovořila i někdejší televizní moderátorka Nikol Lenertová, která s Jágrem randila zhruba rok a půl. „Měla jsem za sebou rozchod, on také, a pak jsme se najednou potkali na jedné akci. Říkala jsem si, že jsem dostala v době krize takovou odměnu. Potkali jsme se na určitou dobu. Oba jsme pak vnitřně vytušili, že je konec, když jsme oba zjistili, že každý chceme jít jinou cestou,“ prozradila Nikol. Na otázku, jaký Jaromír milenec se jen tajuplně pousmála. „Jsou věci, o kterých se nahlas nemluví.“

Tajná láska s Lucií Borhyovou

Detaily ze soukromí nechce ani s odstupem let prozradit sportovní moderátorka Inna Puhajková. „Prožili jsme spolu šest hezkých let, pořád se máme rádi a vzájemně se respektujeme. Moc bych mu přála, aby byl ve vztahu spokojený a našel tu pravou,“ shrnula Inna.

Krátký románek prožil hokejista i s Lucií Borhyovou. Šlo o letní, prázdninovou lásku, kterou se oba snažili před veřejností utajit. Scházeli se v domě u Lucčiných rodičů. Když je načapali paparazzi, Jágr před nimi utíkal zadním vchodem přes plot ke svému autu, jako malý „Jarda“.

Modelka a televizní moderátorka Iva Kubelková, která byla Jágrovou láskou dva roky, vzpomíná na seznámení s úsměvem. „Potkali jsme se na nějaké akci, chvíli jsme si povídali, on mi dal svoje telefonní číslo a řekl mi, ať mu zavolám. Odpověděla jsem mu, že klukům nevolám. To ho asi šokovalo,“ přiblížila Iva, která zároveň vyvrátila spekulace o tom, že by Jágrovy partnerky nevycházely s jeho matkou, která je pro něj velmi důležitá. „S jeho maminkou jsem vycházela výborně, je to skvělá žena,“ poznamenala Kubelková.

Tagy: