Hororový konec cesty kolem světa. Pár v Indii brutálně napadla skupinka mužů, ženu znásilnili

Oblast Džhárkhand láká hlavně na přírodní krásy.

Znásilnění turistky

Strašlivý zážitek z cesty kolem světa si odvezla mladá španělská turistka a její manžel. Na cestě po východoindickém Džhárkhandu je přepadla skupina mužů. Ženu znásilnili a jejího manžela zbili. Nešťastný pár našli policisté ležet u silnice, informovala zahraniční média.

K incidentu došlo v pátek v okrese Dumka, kde si pár, který po Asii cestoval na motorkách, postavil na noc stan. „Porazili nás. Dali mi nůž na krk a řekli mi, že mě zabijí,“ popsal podle webu Independent 45letý Vicente. „Sedm mužů mě znásilnilo. Zbili nás a okradli, i když ne o mnoho věcí, protože mě chtěli hlavně znásilnit,“ uvedla 28letá Fernanda. Spolu s manželem utržili oba řadu modřin a oba skončili v nemocnici.

ČTĚTE TAKÉ: Otřesný případ zahýbal Vídní. Jen 12letou dívku měl zneužívat gang 17 teenagerů, vše natáčeli

Projíždějící policisté našli zbitou dvojici u silnice. Nerozuměli jim a až na stanici za pomoci překladače zjistili, co se stalo. Případ vzbudil v zemi velký rozruch. Tím spíše, že právě východoindický Džhárkhand láká turisty jako bezpečný kout plný přírodních krás.

„Je to odsouzeníhodný incident a policie podniká patřičné kroky. Viníci nebudou ušetřeni,“ řekl podle serveru Euro News Mithilesh Kumar Thakur, regionální ministr státu Džhárkhand. S místními úřady je v kontaktu také španělská ambasáda.

Podle deníku Times of India byli všichni obvinění identifikováni a čtyři zatčení se ke znásilnění ženy přiznali. Sexuální násilí proti ženám je v Indii obrovský problém. V roce 2012 celou zemí otřáslo hromadné znásilnění 22leté studentky v autobuse přímo v hlavním městě. Dívka zemřela, šestici pachatelů soud uložil trest smrt.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: V Plzni měl znásilnit a shodit ze srázu mladou dívku. Cizinec jde k soudu, hrozí mu doživotí

Tagy: