Dcera Hrušínského se svlékla pro Playboy. Slavným rodičům to Kristýna tají

Herečka Kristýna Hrušínská fotila pro magazín Playboy.

Kristýna Hrušinská v Playboyi

Herečka Kristýna Hrušínská si z divadelních prken, respektive filmového plátna, odskočila na velmi zajímavé focení. Zvěčnila se pro pánský časopis Playboy. Pokračovatelka slavného hereckého rodu pro Showtime řekla, že myšlenka nechat se zvěčnit v odvážných pózách původně vznikla jako fór. Její manžel je za focení snad ještě raději než ona sama.

„Já se cítím strašně sexy,“ říká s úsměvem Hrušínská na dotaz, co říká na to, že fotí pro slavný magazín Playboy.

Myšlenka nafotit lechtivé snímky pro proslulý časopis přitom původně vznikla jako fór. „Producenti filmu Pánský klub, který teď půjde do kin 2. června, si začali dělat srandu, že by mě mohli propagovat v Playboyi,“ vysvětluje pro Showtime Hrušínská.

Režisérovi a scénaristovi filmu Matěji Balcarovi se tato myšlenka líbila. Mimochodem, jedná se o manžela herečky. Následně producentům filmu řekl, že by jeho choť s focením pro Playboy žádný problém neměla. „No a oni se toho chytli, dalo se to do pohybu. Takže co vzniklo jako fór, tak se vlastně uskutečnilo,“ usmívala se herečka.

„Myslím si, že to je velký den i pro něj,“ komentuje Hrušínská. Manžel ji prý v průběhu focení prosil, aby mu poslala pár fotek.

Hrušínská je dcerou ředitele Divadla na Jezerce a rovněž známého filmového a divadelního herce Jana Hrušínského a herečky Miluše Šplechtové. A co její slavní rodiče na focení říkali? „Já jsem se doma nezmínila. Ví to jenom manžel, takže to bude překvapení,“ dodává pokračovatelka slavného hereckého rodu.

Tagy:
fotografie manželé herec Playboy Jan Hrušínský Kristýna Hrušínská Matěj Balcar Divadlo Na Jezerce Miluše Šplechtová