Která z modelek se dostane na obálku Playboye? Seznamte se s Janou a Romanou

Romana Zajícová

Kdo skončí na titulce Playboye?

Novou playmate, tedy modelkou, která pózuje pro časopis Playboy, se stane obyčejná žena. A pořad Showtime vám všech osm finalistek postupně představí. Zatím tedy pouze první dvě.

Na začátku února proběhlo v Praze semifinále castingu Hledáme Playmate. Porota vybrala osm finalistek, které nafotily sexy fotky ve spodním prádle. Již v březnu budeme znát výsledky castingu. Vítězka se stane součástí květnového vydání časopisu. Která to bude?

Pětadvacetiletá Jana Marvanová pochází z Ústí, ale v současnosti pobývá v Praze. Přiznala, že si účastí v soutěži plní sen.

„Myslím, že Playboy není vůbec vulgární, většina žen není nevkusně nahá, ale opravdu působí sexy a přitom nic moc nevidíte. To mě strašně baví,“ řekla. Sama si připadá nejvíce přitažlivá ve chvíli, kdy tancuje. „Od malička jsem byla tanečnice. Když se cítím sebevědomá, cítím se sexy,“ dodala.

Další soutěžící je 28letá Romana Zajícová, která do Prahy přijela z malé vesničky nedaleko Brna. „Ještě jsem se nestihla seznámit se všemi slečnami, ale byly velmi přátelské. Určitě mezi námi nějaká rivalita je, ale myslím, že taková, jaká se dá očekávat,“ uvedla. Přiznala, že v minulosti žádné nahé fotky ještě nefotila.

„Částečně jsem se tomu bránila, protože zatím nepřišla žádná nabídka, která by byla na úrovni nebo lukrativní, ale pokud je nahota prezentována jako elegantní, tak se tomu nebráním, naopak se těším,“ prohlásila. Všech osm finalistek můžete najít v březnovém vydání Playboye.

Tagy: