Hrůzný návrat z nemocnice. Senior našel za stolem svou ženu mrtvou, tělo se už rozkládalo

Slovenského důchodce čekal po návratu z nemocnice děsivý nález. Svou manželku našel doma mrtvou sedět za stolem, její tělo už bylo ve stádiu rozkladu. Sousedé neměli tušení, že něco není v pořádku. Žena kvůli zdravotním problémům příliš nevycházela z bytu. Nemoc ji ale nejspíš o život nepřipravila. Policie totiž případ vyšetřuje jako zabití.

Mrtvou osmašedesátiletou ženu našel v bytě její manžel, který se podle informací TV JOJ po více než měsíční hospitalizaci vrátil domů. „Policisté tady byli, ale nevím, co se stalo. Nevíme zatím nic,“ popsal jeden ze sousedů manželského páru.

Přestože manželé žili v domě roky, sousedé o nich moc neví. Přátelské vztahy prý s nikým neudržovali. „On byl zvláštní, vůbec s nikým se nebavil. A tu paní jsem fakticky neznal,“ vysvětlil soused. Jeho manželku navíc nikdo neviděl nejméně dva roky. „Ona byla asi ležák, a on se o ni staral,“ doplnil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Otřesný případ za tři eura na Zemplíně. Dívka si najala k sexuálním službám 14letého chlapce

Mnozí ani netušili, že muž je hospitalizovaný a žena zůstala doma sama. „Tak potom nevím, kdo s ní byl,“ řekla sousedka. „Vůbec jsme nevěděli, že je tady. Mysleli jsme si, že je v nějakém domově,“ upřesnil další ze sousedů. „Za poslední dny jsem ve vchodě necítila zápach. Až když přišla policie se na ni zeptat,“ doplnila sousedka.

Přestože více lidí potvrdilo, že žena měla zdravotní problémy, příčinu její smrti určí až nařízená soudní pitva. Policie zahájila trestní stíhání pro usmrcení. „Lékař se na místě k příčině smrti nevyjádřil,“ uzavřela mluvčí Krajského ředitelství Policejního sboru v Banské Bystrici Petra Kováčiková s tím, že ani přibližný čas úmrtí nedokázal určit. Seniorka byla mrtvá už několik dní.

Tagy: