Hvězda filmu Mamma Mia! Amanda Seyfriedová porodila syna. Těhotenství dobře tajila

Americká herečka Amanda Seyfriedová se stala podruhé maminkou. S hercem Thomasem Sadoskim se vzali v březnu 2017 a ještě tentýž měsíc se jim narodila dcera Nina. Na sociálních sítích teď oznámili narození druhého dítěte. Je to kluk! Chůvu jim dělá hereččina maminka.

Herci oznámili šťastnou novinu přes sociální sítě. Podle webu Daily Mail ale hereččini fanoušci ani netušili, že je hvězda filmu Mamma Mia! podruhé těhotná. V době, kdy celý svět sužuje koronavirová pandemie a nekonají se společenské akce, prý nebylo složité těhotenství zamaskovat.

Hvězdný pár trávil poslední měsíce v izolaci s hereččinou rodinou na okraji New Yorku. Její matka dokonce s manželi žije pod jednou střechou a je prý nejlepší chůvou již pro jejich prvorozené dítě, dceru Ninu. „Můj život je skvělý, protože máme třetího rodiče,“ řekla Amanda v rozhovoru s Johnem Molnerem na Youtube.

Narození jejich syna sdílely nejprve profily dvou organizací INARA a War Child, které se soustředí na děti zasažené válkou. Herečka s manželem Thomasem Sadoskim jsou totiž jejich ambasadory.

Podobně oznámili narození dítěte i zpěvačka Katy Perryová a herec Orlando Bloom. Ti zase spolupracují s celosvětovým dětským fondem a Organizací spojených národů UNICEF.

Herečka Amanda Seyfriedová se do povědomí vryla rolí hloupoučké školačky Karen ve filmu Protivný sprostý holky. Průlom v kariéře jí zajistila role Sophie Sheridanové v hudebním snímku Mamma Mia! a jeho pokračování. Dalšími oblíbenými filmy, ve kterých hrála, jsou pak například tituly Milý Johne nebo Bídníci.

Tagy: