Hvězda kultovního Dallasu Patrick Duffy je v Praze. Seriálový Bobby předvedl svou češtinu

Americký herec Patrick Duffy je v Praze.

Patrick Duffy je v Praze. Jaká česká slovíčka umí?

Slavný americký herec Patrick Duffy dorazil do Prahy. Představitel Bobbyho Ewinga ze slavného seriálu Dallas se účastní pražského Comic-Conu, kde ho zastihla redakce CNN Prima NEWS. Herec s ní dokonce prohodil pár slov česky.

Hvězda ze seriálu Dallas nebo Krok za krokem Patrick Duffy je v Praze. A i když do Česka v pátek zavítal poprvé v životě, naučil se už i několik slov v našem jazyce. „Už umím třeba ‚ahoj‘. To je zrovna jednoduché. Ale znám ještě pár dalších. Až se jich naučím víc, pak vám je řeknu,“ slíbil herec CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Velký návrat slavného seriálu Akta X? Scullyovou bych si zase zahrála, překvapila Andersonová

Americká hvězda je jedním z hlavních hostů pražského Comic-Conu, kde v pátek vystoupil. Již v sobotu ho ale klidně můžete potkat v centru metropole.

„Mám volnou sobotu a v neděli jsem zase tady na Comic-Conu. V sobotu omrknu památky. Mám sebou úžasné lidi, kteří znají Prahu a ukážou mi ji. Jsem jako otevřená kniha. Nemám plán,“ uvedl Duffy.

Přestože v Česku nikdy nebyl, očekává, že se k němu budou místní chovat hezky. „Obecně vždy očekávám, že jsou lidé báječní a z 99 procent tomu tak je. Když se budete usmívat, usmějí se na vás zpátky. Češi jsou určitě fantastičtí,“ dodal.

Praha se bude o víkendu celebritami jen hemžit. Komiksového festivalu se totiž účastní například i představitel seriálového Herkula Kevin Sorbo nebo herci ze seriálu Červený trpaslík.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Hollywoodský biják Duna má i českou stopu. Kaskadéři prozradili, jak na ně působily hvězdy

Tagy: