Hvězda Slunečné přiznala, že uháněla přítele zprávami. Ukázala jejich hnízdečko lásky

Bára Jánová alias Sylva ze Slunečné je zamilovaná až po uši.

Bára Jánová alias potvora Sylva ze Slunečné nechala nahlédnout do svého soukromí. Do přítele je zamilovaná až po uši a po pár měsících vztahu už spolu mají zařízené hnízdečko lásky. Jak ale tato lovestory začala a kdo koho nakonec doopravdy sbalil?

Příběh herečky Báry Jánové a Vítězslava Bečka se začal psát před deseti měsíci. Okouzlili se hned nadvakrát. „Byly to dvě vánoční párty. Bára ráno hrála, takže musela odjet domů,“ rozpovídal se o své „Popelce“ Vítek.

Z druhého setkání ale předčasně utekl právě on a v ten moment to už Báře nedalo a napsala mu zprávu. Dodnes se herečka netají tím, že ho musela sama sbalit. A udělala dobře. Jejímu současnému partnerovi to totiž zalichotilo. „Mně to přijde právě super, to mě na ní zaujalo, že mi napsala první,“ dodal Vítek.

Do kolen ale herečku dostal fakt, že její partner píše básničky, které si navzájem vyměňovali jako za starých časů. „To byla jedna z prvních věcí, která nám pomohla se sblížit. Protože Víťa byl zrovna v Indii, když jsme spolu začínali, a tak jsme komunikovali přes Messenger a psali jsme si tam o svých niterných pocitech,“ řekla Bára.

Ve Vítkově sbírce romantickou báseň pro Báru nenajdete

Ve Vítkově sbírce básniček, kterou nyní vydává, byste ale romantickou báseň věnovanou partnerce hledali marně. Psal je totiž v době, kdy se ještě neznali. I tak se herečce kniha velice líbí a svého přítele umí skvěle pochválit.

„Tahle konkrétní sbírka je super, jsou tam boží ilustrace, naprosto jedinečné. Ale taky je zajímavá v tom, že je u každé básničky napsané, co tím básník chtěl říct. Takže vás jako čtenáře překvapí, že i temná básnička vůbec temná vlastně není a je to spíš vtipná historka. Dozvíte se, kolik různých výkladů ta báseň může mít. A o tom poezie vlastně je, ať si to každý vyloží, jak chce,“ prohlásila Bára.

Společné hnízdečko lásky

Pár se také svěřil, že jejich společné bydlení prošlo velkou změnou. „Když jsme se sem nastěhovali, tak tady nebylo vůbec nic, jen krabice s oblečením, kromě stolu a dvou židlí. Prvních 14 dnů to bylo bludiště pytlů a krabic a já jsem nedělala nic jiného, než že jsem bloudila a hledala svoje věci. Postupně se to začalo dávat dohromady a je to teprve čtyři měsíce, co to začíná vypadat jako byt,“ popsala první týdny v novém bytě Jánová.

A i když je Bára herečka a prostřednictvím televize vstupuje divákům do jejich obyváků, sama televizi nemá. „Už od 18 let, kdy jsem se odstěhovala od rodičů, a kdykoliv přijedu k rodičům nebo babičce nebo na chalupu, tak si to užívám a jen přepínám programy a cvakám a cvakám. Ale jinak nám přijde zbytečné ji mít,“ vysvětlila.

Úklid bytu je ale někdy nad její síly, a tak si občas nechá pomoci. „Pozveme i uklízečku, protože když mám třeba vkuse týden natáčení, tak člověk ocení, když je ten byt ready a je voňavý a čistý, tak si takhle dopřejeme tu radost,“ přiznala.

Tagy: