Hvězdná plejáda na Super Bowlu. Zápas si nenechal ujít princ Harry, West ani „The Rock“

Slavný Super Bowl – finále play off v americkém fotbale, do něhož letos pronikli hráči Los Angeles Rams a Cincinnati Bengals – spolu se 70 tisíci diváky na stadionu sledovala celá řada celebrit. Na tribuně nechyběli princ Harry s princeznou Eugenií, zpěváci The Weekend, Usher, Kanye West či Justin Bieber nebo legendární baketbalista LeBron James.

Pozornost kamer a fanoušků vedle samotných účastníků finále na sebe strhl princ Harry, který se vydal přímo na stadion. Po boku mu však neseděla jeho manželka Meghan Markleová, ale sestřenice a Meghanina blízká přítelkyně princezna Eugenie.

Kterému týmů dvojice fandila, není jasné, Harry a Eugenie se neoblékli do jejich charakterizujících barev. Meghan ovšem z Los Angeles pochází, a tak zřejmě fandili Rams, odhaduje web Huffpost. Pár měl jako jeden z mála přítomných po celou dobu zápasu nasazené respirátory.

To neplatilo například o zpěvákovi The Weekendovi, kterého fotografové zachytili ve společnosti jeho kolegy z branže Ty Dolla Signa. Stejně tak na ochranu úst a nosu rezignoval zpěvák Usher. Ten během sportovního svátek pokuřoval doutník.

Diváky do varu před výkopem dostal herec Dwayne „The Rock“ Johnson. „Můj největší sen bylo hrát v NFL a vyhrát Super Bowl. Dělal jsem pro to všechno, ale selhal jsem. Teď roky poté se kruh uzavřel a já stanu na 50yardové lajně na Super Bowlu. Vtipné, jak život funguje,“ komentoval svou roli hlasatele.

Jedinečná podívaná

Ochozy nejdražšího stadionu světa SoFi až po vrchol zaplnilo 70 tisíc diváků. Mezi nimi se nacházela další zvučná jména americké kulturní scény. Finále zámořské soutěže v americkém fotbale si přímo ze sedaček užívali herec Ryan Reynolds či zpěvák Joe Jonas s manželkou a herečkou Sophie Turnerovou. Společně také dorazili zpěvák Justin Bieber a jeho žena Hailey Bieberová, doprovodila je kamarádka – modelka Kendall Jennerová.

Hudební program si užívala i basketbalová hvězda LeBron James. Vystoupení ve stylu hiphopu, rap a R&B zajistili Eminem, Snoop Dog, Dr. Dre, Kendrick Lamar a Mary J. Bligeové. Jako překvapivý host se připojil také rapper 50 Cent. Před zápasem se předvedla také zpěvačka Jhene Aiko s písní „America the Beautiful“.

Mezi fanoušky nechyběly ani hvězdy, které se v minulých letech na hudebního programu podílely. Jenifer Lopez dorazila v doprovodu herce a partnera Bena Afflecka. Z jejího společného vystoupení se Shakirou na Super Bowlu v roce 2020 lidé šíleli a dodnes si ho připomínají.

Které další celebrity si nenechaly jedinečný zápas, který skončil historicky druhou výhrou domácích Rams ujít, se podívejte v galerii výše.

Tagy: