Hvězdný návrat do UFC. Pudilová soupeřku udolala lokty a ukončila zápas ve druhém kole

O perfektní návrat do UFC se postarala MMA zápasnice a rodačka z Příbrami Lucie Pudilová. Už ve druhém kole svou soupeřku Číňanku Wu Yanan udolala tvrdými údery lokty a slaví svou čtrnáctou výhru v kariéře.

Pudilová do zápasu vstoupila skvěle a většinu prvního kola dokázala soupeřku udržet na zemi. I přes fakt, že nerozdala tolik úderu, měla vše pod kontrolou. Ve druhém kole se do soupeřky opřela. Jakmile dostala Pudilová Yanan na zem, získala větší sebedůvěru. Nakonec ji porazila tvrdými údery lokty a zápas byl ukončen, uvádí web Sherdog.

„Nemohu uvěřit, že jsem opět v UFC. Děkuji všem za podporu,“ radovala se Pudilová po duelu. „Taktika byla jasná. Grappling a lokty. Jsem teď velmi šťastná,“ dodala 28letá bojovnice, která slaví třetí vítězství v UFC.

Ačkoliv po její první zkušenosti v UFC čeští fanoušci MMA o Pudilové pochybovali, ukázala jim, že na to má. Do ringu pod hlavičkou elitní soutěže smíšených bojových umění se zápasnice vrátila po více než dvou letech. Když v lednu 2020 absolvovala poslední zápas v UFC, končila s negativní bilancí 2:5.

Se zápasy však Pudilová neskončila, výhry začala sbírat v Oktagonu a dostala se mezi světovou špičku. Nyní dostala na turnaji UFC 278 příležitost ukázat, co v ní je. A fanoušci nelitovali. Se soupeřkou Wu Yanan lidově řečeno vytřela ve druhém kole podlahu.

Tagy:
kariéra MMA výhra Příbram UFC zápas soupeři Lucie Pudilová sportovní soutěž Ultimate Fighting Championship