Hvězdy filmového plátna smutní. Ve věku 47 let zemřel nejmilovanější muž Hollywoodu

Hollywood zasáhla tragická zpráva. Ve věku 47 let zemřel manažer filmových hvězd Chris Huvane. Mezi jeho klienty patřili například Margot Robbieová, Julianne Mooreová nebo zesnulý herec Chadwick Boseman, představitel Černého pantera. O jeho úmrtí jako první informoval web Deadline. Podle něj měl Huvane spáchat sebevraždu. Dlouhé roky totiž bojoval s depresemi.

Huvane zemřel v neděli večer. Zprávu o jeho úmrtí potvrdili jeho obchodní partneři ze společnosti Management 360. „Jsme naprosto zdrceni. Chris byl prostě nejlepší z nejlepších. Skvělý manažer, kolega a přítel, skála naší společnosti a naší kultury. Milovali ho všichni, s kým se setkal. Je to strašlivá ztráta. Soucítíme s jeho rodinou a přáteli,“ vzkázali.

Huvane se do Los Angeles přestěhoval v roce 2000. Pracoval pro časopis GQ a získal i menší role v seriálu Sex ve městě či ve filmu Země tygrů. Od roku 2010 se věnoval manažerské činnosti. Podle deníku Daily Mail v roce 2020 Huvane uvedl, že mu jeho herecké zkušenosti pomohly stát se lepším manažerem pro své klienty.

Spolupracoval například s Chadwickem Bosemanem, Julianne Mooreovou, Margot Robbieovou či Zachem Braffem, hvězdou seriálu Scrubs: Doktůrci.

„Byl nejmilovanějším člověkem v Hollywoodu,“ napsal Braff na Twitteru. „Každou hodinu však trpěl depresemi. Dělal jsem všechno proto, abych se mu pokusil zvednout náladu. Jednou jsem mu dokonce sestavil celý režim, který měl denně plnit, protože i já jsem bojoval s depresemi. Budu tě navždy milovat, Chrisi,“ vzkázal mu americký herec.

Hold oblíbenému manažerovi vzdaly i další hvězdy Hollywoodu. „Odpočívej v pokoji, Chrisi. Byl jsi ten nejlaskavější, čestný, velkorysý, zuřivě loajální a výjimečný člověk,“ napsala na Instagramu herečka Zoey Deutchová, která si zahrála ve filmu Amazing Spider-Man či Zoombieland: Rána jistoty. „Je to tak tragická ztráta. Budeš nám všem moc chybět,“ pokračovala a k příspěvku přidala i emotikony se zlomeným srdcem.

Huvane měl velkou rodinu. Podle deníku People po něm zůstala manželka Cole Huvaneová, otec Martin Huvane, pět sourozenců a další blízcí.

Tagy: