Krvavé záběry: Influencer zničil luxusní McLaren. Jízdu živě vysílal, v dešti nezvládl řízení

Nepochopitelný risk předvedl americký influencer Jack Doherty. Během jízdy v luxusním McLarenu se při řízení natáčel na telefon. Nad sporťákem ale v dešti ztratil kontrolu a vůz v přepočtu za téměř pět milionů korun skončil ve svodidlech.

Teprve 21letý Doherty je na sociálních sítích známý svými kontroverzními a provokativními videi. Tentokrát ale zašel dál, než zřejmě chtěl. O víkendu vyrazil na projížďku se svým kamarádem v luxusním sporťáku McLaren. Během jízdy v dešti se mladík natáčel na telefon, což živě vysílal jeho spolujezdec. Na mokré silnici nicméně nezvládl řízení a havaroval.

ČTĚTE TAKÉ: Řidiče autobusu v Praze kopal kolenem do hlavy, policie muže dopadla. Pomohly i Krimi zprávy

Influencer vyvázl bez zranění, jeho kamarád, na místě spolujezdce, ale skončil v nemocnici. Server The Supercar Blog informoval, že v reakci na incident mu sociální síť zvaná Kick, na níž v době nehody streamoval, zrušila účet. Vysílání sledovalo 185 tisíc diváků.

Doherty natáčel i po nehodě. Podle serveru NBC News měl dokonce jednoho ze záchranářů požádat o to, aby mu podržel kameru.

Diváci mladíka okamžitě zahrnuli negativními komentáři. „Málem jsi zabil svého kamaráda, protože telefon je zjevně důležitější než oba vaše životy,“ napsal jeden z nich. „To není možné, že to vážně zveřejnil,“ divil se další.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Největší škody na silnicích způsobují nejmladší řidiči, uvedl expert. Popsal i „nehodovou“ inflaci

Tagy: