Intimní zpověď Kašákové: Před národem jsem nahá. Snad kniha pomůže i dalším párům

Před sedmi lety vydala Veronika Kašáková svoji první knihu o životě

Před sedmi lety Veronika Kašáková vydala svoji první knihu o životě v dětském domově. Nyní pokřtila už druhou, která nese název Lhala jsem. O čem intimní zpověď bude, prozradila pro pořad ShowTime na CNN Prima NEWS.

„Nemůžu úplně říct, proč jsem lhala, protože pak by si to nikdo nekoupil. Kniha měla celou dobu název Cizinec, ale když jsem si zpětně ty zápisky pročítala, říkala jsem si, že jsem normálně lhářka, a tak to nějak vzniklo,“ popisuje modelka Veronika Kašáková.

Kniha je o vztazích, bolestech, rozchodech, ale také návratech a uvědomění. Věnována je jejímu partnerovi Milanovi. „Prožili jsme za osm let, co jsme spolu, samozřejmě nějaké etapy a jako v každém vztahu to bylo nahoru a dolů. V jednom úseku, kdy to šlo spíš dolů, jsem se rozhodla, že o tom napíšu,“ vyprávěla Kašáková.

Chtěla tím i inspirovat další páry, protože mnoho mužů i žen si podobné pády prožilo také. Přiznala zároveň, že když knihu psala, hodně plakala. Šlo vlastně o určitou formu terapie.

Když si před necelým rokem s partnerem vyslechli diagnózu dědičné poruchy metabolismu u jejich syna, zhroutil se jim svět. S odstupem času už se na to ale dívají úplně jinak. „Když jsem knížku dala do tisku, hned jsem si uvědomila, že jsem opravdu sdílná a tím pádem občas dost zranitelná. Cítím se teď taková nahá před národem,“ dodala.

U modelky prostě život píše sám. První kniha byla věnovaná otci, druhá jejímu příteli a už teď ví, že třetí bude psát pro svého syna.

Tagy: