Plekanec Šafářová si zvyká na nové jméno. Plánuje bývalá tenistka s hokejistou další dítě?

Rozhovor s Lucií Šafářovou

Před pár týdny se jim podařilo utajit svatbu. Jen před nejbližšími řekla bývalá tenistka Lucie Šafářová ano hokejistovi Tomáši Plekancovi. Čerstvá paní Plekanec Šafářová prozradila, jak se jim to podařilo.

„Asi máme dobré kamarády, protože my jme ani nečekali, že se to povede. Ale povedlo. A jsme za to rádi, protože jsme to tak chtěli mít. Klid a pohodu,“ vypráví vdaná sportovkyně. Z veselky pak novomanželé zveřejnili video.

Velmi složité prý byly přípravy obřadu. „Svatba se pořád odkládala kvůli covidu, tak se to táhlo, pak tolik příprav kvůli jednomu dnu… Ale my jsme si ten den fakt užili a budou z toho krásné vzpomínky na celý život,“ říká.

Na nové příjmení si zatím zvyká. „Myslím, že obecně se tou svatbou moc nezměnilo a nezmění. Máme se rádi pořád stejně. Teď hlavně, ať to vydrží,“ přeje si.

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová spolu mají téměř dvouletou dceru Leontýnku, hokejista pak má ještě dva syny z manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou.

Novomanželka Lucie teď načas zakotví u domácího krbu, Tomáše čeká další hokejová sezona s kladenskými Rytíři. „Tomáš má teď plnou sezonu, takže plány moc velké nejsou. Spíše kolem Leontýnky – začíná chodit na kroužky,“ popisuje.

Lucii Plekanec Šafářovou jsme vyzpovídali v Divadle Spejbla a Hurvínka, jehož se stala na příští sezonu kmotrou. Na malého Hurvínka však ale mají ještě čas. „Myslím, že máme zatím dost plnou domácnost, tak uvidíme, třeba časem,“ dodává s tím, že si především přeje, aby její rodina byla šťastná a zdravá.

Tagy: