Samková jako modelka? Přemluvil mě Polívka, v dětství jsme spolu snowboardovali, vypráví

Eva Samková se proměnila v modelku

Snowboardistka Eva Samková se na chviličku proměnila v modelku. Přemluvil ji k tomu kamarád Vladimír Polívka, se kterým závodila v jednom snowboardovém oddílu. Jakému projektu sportovkyně propůjčila svou tvář a jak se těší na nadcházející sezonu?

Evě Samkové se často nestává, aby ji někdo opečovával, nalíčil a učesal tak, aby se mohla pyšnit svými hustými vlasy. „Mám vlasy pořád pod helmou sepnuté do culíku. Focení je zpestření, mám ráda, když mě někdo ‚opatlává‘, to si užívám,“ říká Samková.

Nabídku nafotit se pro Nadaci Archa Chantal do kalendáře, který nese název Proměny bez proměn, přijala ráda. Líbí se jí, že zakladatelka nadace Chantal Poullain myslí na to, jaký vliv má prostředí na psychiku, a proto ve spolupráci s těmi povolanými zkrášluje dětská oddělení nemocnic a dětské ordinace. Samkovou k herečce dovedl její syn Vladimír, který v kalendáři také nebude chybět.

„My jsme se dlouho neviděli. Jezdila jsem free style, Vladimír asi o sto procent líp než já, ale dost často ho někam odvážela sanitka. Byl hrozně šikovný a já byla malá. Skrze Vladimíra jsme se nyní potkali se Chantal a dopadlo to takhle,“ dodává.

Samkové už začal maraton tréninků a soustředění, kdy je týden doma a týden na cestách. Zrovna přijela ze Švýcarska a balit bude do Itálie. „Jsem ráda, že nastalo tohle období. Mám ráda podzim, protože jezdíme na ledovce a trénujeme,“ uvádí s tím, že tam si i odpočine.

Mnohdy to ale znamená odloučení od blízkých, rodiny i přítele. „Mára (partner sportovkyně herec Marek Adamczyk, pozn. red.) zase hodně natáčel, jsme na to docela zvyklí. Na žádných závodech ještě nebyl, rád by přijel, ale takové tři dny cesty do Rakouska nebo Itálie… Uvidíme, jestli to zvládne tenhle rok,“ podotkla.

Tagy: