Jak to mají se sexem v kostýmech celebrity? Boudová je tajemná, Koktová zkouší sestřičku

Ornella Koktová

Známé tváře se tentokrát ukázaly v rolích modelek na přehlídce Hvězdy dětem. Na mole se předvedla Nela Boudová, Lenka Špillarová, Denisa Pfauserová a také zkušená modelka Ornella Koktová. Přestože jim to moc slušelo, některé z nich přiznaly, že se nerady předvádí. Platí to ovšem i pro intimní život?

„Nejsem velký exhibionista. Myslím si, že když to partner chce, tak se milenci sehrajou. U nás je to ale v normě. Žádné latexové věci rozhodně nečekejte,“ prozradila v pořadu Showtime moderátorka Lenka Špillarová.

Naopak herečka Denisa Pfauserová, která se proslavila rolí princezny z pohádky Řachanda, má doma pár kostýmků. Ovšem jak sama přiznává, ještě je zatím nerozbalila. „Takové věci člověk většinou dostane na narozeniny. Já takhle dostala velikonočního králíčka nebo čertici,“ přiznala. „Zatím však zůstaly zabalené. Když si to totiž člověk vezme na sebe, tak je to legrace a všichni se spíš předklání smíchy, než že by to něco evokovalo,“ doplnila.

Sexuální kouzlo bylo pryč

A zajímavou zkušenost má za sebou také modelka a moderátorka Ornella Koktová. S partnerem si totiž chtěli okořenit intimní život, jenže to nevyšlo podle původního plánu. „Je pravda, že jednou jsem to chtěla vyzkoušet a konkrétně ta sestřička proběhla. Vzala jsem si to na sebe, jenomže jsme se s partnerem tak smáli, že to sexuální kouzlo bylo pryč,“ vzpomínala s úsměvem Koktová.

A jak je na tom herečka Nela Boudová? Ta se rozhodla nechat si detaily raději pro sebe. „Intimní je od slova intimní a je to můj intimní život,“ řekla. Naopak o něco sdílnější byl její partner a novinář Jan Tuna. „Myslím, že je Nela ztělesnění introvertky, takové tiché, nenápadné. Ale jak říká, jsem spokojen,“ zavtipkoval Tuna.

Tagy: