Letos žádné exotické dovolené. Perkausová místo toho pracuje, Ruml chodí do lesa

Gabriela Lašková

Kvůli pandemii koronaviru muselo mnoho lidí změnit plány i na období mezi svátky. To se samozřejmě týká také celebrit, které musely přeskládat svůj program – i proto, že dříve tak časté exotické dovolené by nyní byly komplikované. A tak moderátorka Eva Perkausová před silvestrem pracuje a třeba zpěvák Ondřej Ruml se vrací do svého rodiště.

Sváteční pohodu si každý představuje trochu jinak – někdo je rád v klidu domova, někdo zase navštěvuje přátele a příbuzné. „My asi nebudeme nijak kreativní. Manžel zřejmě bude muset do práce, takže já budu doma s klukama. Přes Vánoce budeme objíždět rodinu, takže si pár dnů doma u pohádek s cukrovím užiji,“ prozradila v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS exmoderátorka Gabriela Lašková.

Zpěvák Ondřej Ruml se zase vrací do rodného kraje. „Většinou děláme rodinné kolečko. Objíždíme příbuzné, kteří jsou vzdálení, a chodíme do lesa v Jizerských horách, odkud pocházím,“ popsal Ruml.

To módní návrhářka Beata Rajská zůstává doma a užívá si povánočního klidu. „Čtu si, odpočívám, jsem s rodinou, s manželem a dětmi. Jednoduše si užíváme své blízkosti,“ svěřila se.

Zpěvačka Leona Machálková má naopak plány hned dva. Pro jistotu. „Poté, co navštívíme rodinu na Vysočině, budeme asi na chalupě. Měli jsme v plánu po silvestru odjet do Rakouska na lyže, ale z toho bohužel nic nebude. Jsem ale ráda, že jsme zdraví,“ sdělila Machálková.

Moderátorka Hlavních zpráv na CNN Prima NEWS Eva Perkausová ze zimy často utíká za teplem. Letos jí to ale nejspíš nevyjde. „Měla jsem v plánu odcestovat, ale nechci nic riskovat. Mám ale v plánu i pracovat, konkrétně v týdnu, kdy je Nový rok,“ prozradila Perkausová.

A neodcestuje ani herečka Nela Boudová, která každoročně mezi svátky létala do Asie. Letos bude doma s rodinou.

Tagy: