Jandu pustili z nemocnice. Zatím zkouším, co to udělá, přiznal a varoval před covidem

Dalibor Janda si popularitu udržuje spoustu let.

Jak je na tom Janda?

Zpěvák Dalibor Janda se po téměř dvou týdnech vrátil domů z nemocnice, kde byl hospitalizovaný kvůli vážným problémům se srdcem. O svém zdravotním stavu informoval fanoušky prostřednictvím příspěvku na Facebooku, ve kterém je poprosil o jednu laskavost. Více o Jandově zdravotním stavu sledujte v pořadu Showtime na CNN Prima NEWS.

„Cítím se celkem v pohodě. Zatím zkouším, co to udělá. Chodím na procházky a starají se o mě dvě děvčata, moje manželka a dcera,“ svěřil se Janda pořadu Showtime. Celý rozhovor s legendárním zpěvákem můžete sledovat na Primě a CNN Prima NEWS, začínáme v 19:55.

O svém zdravotním stavu informoval Janda fanoušky už v neděli. „Vážení přátelé, fanoušci a kamarádi, moc vás všechny pozdravuji po krátké nedobrovolné odmlce. Asi všichni víte, viděli jste a slyšeli jste určitě i z médií, že mě náhle postihl závažný srdeční problém,“ popsal důvod hospitalizace v příspěvku na Facebooku.

Svým příznivcům pak od srdce poděkoval za stovky SMS zpráv, e-mailů i osobní podporu. „Moc mě to povzbudilo, myslel jsem na vás a dál myslím a věřím, že rekonvalescence bude probíhat v pořádku a co nejdřív vám pošlu videopozdrav,“ napsal dále zpěvák.

Vážení přátelé, fanoušci a kamarádi💜Moc vás všechny pozdravuji po krátké nedobrovolné odmlce. Asi všichni víte, viděli...

Posted by Dalibor Janda on Sunday, January 31, 2021

Ocenil také práci lékařů, kteří se o něj ve vinohradské nemocnici starali. „Jste prostě borci,“ prohlásil. V příspěvku pak fanouškům popřál zdraví a zdůraznil, aby se neřídili „primitivními a hloupými názory“, podle kterých není onemocnění COVID-19 nebezpečné. „Buďte ostražití, všechno je to na nás a na našem zdravém rozumu,“ zdůraznil Janda.

Tagy: