Je to splněný sen, říká Gránský o očekávání miminka. Dozvěděl se o něm z příborníku

Herec David Gránský zažívá jedny z nejšťastnějších chvil. S manželkou Nikolou totiž čekají přírůstek do rodiny.

Gránský tatínkem

Herec David Gránský zažívá jedny z nejšťastnějších chvil života. S manželkou Nikolou totiž čeká přírůstek do rodiny. Se světem se přitom o radostnou zprávu podělil teprve před pár dny. V pořadu Showtime teď prozradil, jak se o těhotenství své milované dozvěděl, i to, jak probíhají přípravy na narození miminka.

Miminko by se mělo narodit začátkem léta. Na roli otce se Gránský moc těší. „Jsem nervózní, ale také ohromně natěšen. Mám z toho nesmírnou radost, protože jsme těhotenství plánovali delší dobu, ale bohužel to nešlo tak rychle, jak bychom chtěli,“ přiznala v pořadu Showtime hvězda seriálu ZOO.

Gránský tvoří s Nikolou pár už dlouhých 10 let, manželé jsou ale teprve tři roky. Otázky na rozšíření rodiny prý padaly poměrně často. Ne vždy ale byly korektní. „Je to nesmírně citlivé téma, protože nikdo z těch, kteří se ptají, netuší, v jaké fázi se zrovna člověk nachází. Jestli se páru otěhotnět již delší dobu nedaří, nebo jestli se mohlo něco pokazit a o miminko přišli. Takže se nás lidé občas ptali v nepravých chvílích,“ prozradil herec důvod, proč se zprávou vyrukovali až po několika měsících.

Přestože se jedná o jeho prvního potomka, zkušenosti s dětmi už prý nějaké má. „Nehodlám se držet zpátky a chci pomáhat. Chci být zúčastněný, protože je to náš splněný sen,“ řekl.

„U každé kontroly jsme se opravdu báli, aby bylo všechno v pořádku, a ani teď nejsme o nic klidnější. Možná se bojím ještě víc, protože by oznamování špatné zprávy, nedej bože, bylo daleko těžší,“ vysvětlil Gránský.

Pohlaví miminka neprozradil. Zatím ho totiž vědí jen oni dva. Aby zabavili blízké a přátele a oddálili vyptávání, vymysleli pro ně hazardní hru. „Vyhlásili jsme sázky mezi rodinou a kamarády. Mohou si vsadit na chlapečka nebo holčičku 500 korun a ten, kdo vyhraje, získá dvojnásobek,“ řekl Gránský.

A jak se o těhotenství své partnerky dozvěděl? Nikola mu do příborníku schovala bodýčko s nápisem Happy Daddy a vedle toho položila těhotenský test. „Seděla na gauči a do kuchyně mě poslala pro nějakou lžičku a celou dobu si mě u toho natáčela, aniž bych o tom věděl. A když jsem příborník otevřel, pochopil jsem to,“ popsal Gránský radostnou chvíli s tím, že stále převládá pocit nejistoty. Doufá však, že vše bude v pořádku a miminko se narodí zdravé.

Tagy: