Je to venku. Děti slavných sportovců tvoří pár, Korda poslal Nedvědové krásný vzkaz

Děti slavných sportovců Sebastian Korda a Ivana Nedvědová už svou lásku netají. Tenisový talent poslal na sociálních sítích své milované přání k narozeninám a zveřejnil první společnou fotku. Dcera fotbalové hvězdy Pavla Nedvěda oslavila 24. narozeniny.

„Všechno nejlepší, krásko,“ napsal Sebastian Korda v angličtině ve vzkazu na Instagramu, kde Ivanu Nedvědovou také označil. A zveřejnil první společnou fotku, na které se dvojice „šklebí“ do zrcadla. Snímek zjevně pořídila blondýnka, kterou na něm nadaný tenista zezadu objímá. Vzkaz jí poslal i po vyhraném zápase přes televizní kamery.

O vztahu Nedvědové se synem tenisového mistra Petra Kordy se spekuluje už delší dobu. Nedávno zveřejnili na sociální síti záběry, na kterých se v rouškách líbají. K fámám se ale dosud nijak nevyjádřili. Až nyní – a vypadá to, že jsou opravdu zamilovaní.

24. narozeniny dcery slavného fotbalisty ale pár společně oslavit nemohl. Korda totiž v současnosti hraje na prestižním turnaji v Miami, kde si odbyl vítěznou premiéru. Až na něm skončí, je nyní už všem jasné, na koho se bude těšit nejvíce.

Tagy: