Jiří Paroubek se potřetí oženil. Svatba s o 23 let mladší přítelkyní byla skromná

Bývalý premiér Jiří Paroubek se již potřetí oženil. Svatba s o 23 let mladší partnerkou Gabrielou Kalábkovou nebyla však nijak megalomanská – proběhla na chalupě v nejužším rodinném kruhu a hosté si pochutnávali na specialitách srbské kuchyně, svěřil se politik pro web Prima Ženy.

Bývalý premiér a předseda ČSSD Jiří Paroubek pojal za svou choť přítelkyni Gábinu, se kterou se poprvé objevil na veřejnosti v roce 2017, kdy procházel náročným rozvodem s druhou manželkou Petrou. Ještě předtím byl ženatý se Zuzanou Paroubkovou.

Skromná veselka se uskutečnila na Městském úřadě ve Vraném nad Vltavou, kde má politik chalupu. „Šlo o civilní sňatek. Hostina proběhla v nejužším rodinném kruhu. Dali jsme si speciality srbské kuchyně,“ prozradil Paroubek pro web Prima Ženy.

ČTĚTE TAKÉ: Jiří Paroubek vyvedl o 23 let mladší partnerku. Vedle Gabriely se výrazně změnil

Na chalupě novomanželé strávili i líbánky. „Gábina totiž nemá dovolenou, tak nikam do zahraničí nepojedeme. Ona je státní zaměstnanec a všechnu dovolenou již vyčerpala,“ vysvětlil Paroubek pro web eXtra.cz a dodal, že svatba se obešla bez velkého počtu hostů. Za svědka šel Paroubkovi podnikatel Petr Michek a jeho nevěstě svědčila kolegyně z práce.

Se svou novomanželkou se zná Paroubek již přes dvacet let a jejich vztah před šesti lety popsal pro portál iDnes.cz: „Gábina je klidná síla. Je to prostě člověk, na kterého je spolehnutí. Je to, nevím, jestli není příliš intimní to říct, velmi oddaná žena. Je to velmi klidný vztah.“ Právě klid bylo zřejmě to, co po dramatickém a médii propíraném rozvodu s bývalou manželkou Petrou, která byla proslulá svými výroky o sexy mozku, hledal.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Už nejsem sama, pochlubila se Petra Paroubková. Vysvětlila, jak to bylo se „sexy mozkem“

Tagy: