Bohdalové je konečně lépe. Po protrápeném měsíci v nemocnici ji lékaři pustili domů

Herečka Jiřina Bohdalová je po měsíci stráveném v Nemocnici na Homolce, kde se léčila se zlomeným obratlem, konečně doma. V textové zprávě to ve čtvrtek oznámila televizi Nova.

Před necelými čtyřmi týdny musela být 91letá Bohdalová hospitalizována v Nemocnici na Homolce s bolestmi páteře. Podle informací deníku Blesk měla zlomený obratel. Tento čtvrtek herečku z lékařské péče již propustili, jak později sama potvrdila webu TN.cz. „Jsem doma,“ napsala ve zprávě.

Bohdalová se v nemocnici léčila pod dohledem profesora Petra Neužila. Ten pro televizi Nova uvedl, že měla naštíplý první bederní obratel a od bolesti jí lékaři ulevovali obstřiky páteře.

Nyní se bude průběh rekonvalescence podle Neužila odvíjet hlavně od přístupu samotné Bohdalové. „Je třeba paní Jiřině zdůraznit, že potřebuje trošku klidový režim. I když na druhou stranu ona úplně v klidu být neumí,“ doplnil Neužil.

To v pořadu Nový Den na CNN Prima NEWS potvrdil i její přítel, novinář Petr Macek. „Jiřinka je gejzír energie, je to neskutečná vypravěčka,“ řekl Macek. Jak na tom herečka aktuálně je, prý neví a nechce ji obtěžovat telefonáty. „Každopádně jí ale přeji, aby nadcházející Vánoce oslavila doma,“ dodal.

Tagy: