Jitka Boho v bolestech: Prožívá silný průběh koronaviru. Nemocný je i přítel

Modelka a zpěvačka Jitka Boho se na sociálních sítích svěřila, že prožívá těžký a bolestivý průběh koronaviru. Nemoc by rozhodně nepřirovnala k chřipečce a neuchránilo ji ani otužování. „První tři dny byly fakt mazec, dlouho mi nebylo tak mizerně, rozhodně to nebyl žádný lehký průběh,“ napsala na Instagramu.

„Žádná chřipečka, žádná rýmička. Nejhorší byly bolesti kloubů, horečka, strašná bolest hlavy a nejvíc bolesti zad, kvůli kterým se nedalo spát, ani ležet, ani sedět,“ pokračovala ve výčtu všech symptomů, které tuto nemoc provází a Jitku zasáhly v plné síle.

Čtvrtý den se modelce a zpěvačce udělalo trochu lépe, ale stále se cítí hodně nemocná. „Fakt bych se nespoléhala na to, že mladí to zvládají lépe, není to tak. Nečekala jsem to. Samozřejmě můžeme být rádi, že to zvládneme doma, ale jak říkám, bylo to fakt hnusné,“ pokračovala.

Stejně jako Jitka onemocněl i její partner Matěj Liška, který má však lehčí průběh. Její dcera Rozárka naštěstí nevykazuje žádné příznaky a když se její maminka nemohla ani pohnout, pomohl naštěstí její partner. „Snad budeme mít na pár týdnů protilátky, i když na to asi nejde úplně spoléhat,“ dodala modelka.

I když se Jitka Boho snaží vést zdravý životní styl a dala se i na otužovaní, nestačilo to, koronavirus byl prostě silnější soupeř. Všem, co tuto nemoc právě také prožívají, přeje spoustu sil a těm, kteří covid ještě neprodělali, aby se jim úspěšně vyhnul.

Tagy: