Těžký rok Maroše Kramára. Čelil obvinění ze sexuálního obtěžování a přišel o rodiče

Slovenský herec Maroš Kramár

Nejvíce obsazovaný slovenský herec v české televizní produkci Maroš Kramár nyní září na obrazovce televize Prima v roli boháče Linharta v seriálu Slunečná. Rok 2020 pro něj byl ale tím nejhorším. Prodělal covid, přišel o peníze, prošel si vážnou kauzou ohledně sexuálního obtěžování a ještě přišel o milovné rodiče. Jak se s tímto těžkým rokem populární herec vypořádal?

„Byl to pro mě nejhorší rok, abych pravdu řekl. Přišel jsem o peníze kvůli tomu, že jsem je investoval do nesprávné finanční společnosti, pak jsem přišel o rodiče, to je hodně smutné, a také hodně práce odešlo. Takže to byl nejhorší rok v mém životě,“ popsal herec výčet nepříjemných událostí roku 2020.

„Abych to ale nějak vybalancoval, příjemné bylo, že jsem si zkusil žít normální večerní život doma. Přestěhoval jsem se, bydlím u jezera a koupil jsem si velkého psa. Chodím na procházky ráno, večer, koukám se na vodu a čtu si,“ prozradil, jak tráví volné chvíle.

Pro herce byl letošní rok náročný i kvůli kauze, ve které byl v létě obviněn ze sexuálního obtěžování maskérky. Herec ji v zákulisí televizního pořadu šimral na pozadí, což vyvolalo u části veřejnosti poprask.

„Po tom skandálu, co jsem kamarádku maskérku pošimral, se novináři a lidi zbláznili a udělali z toho takovou aféru, že už se teď bojím někoho dotknout,“ doplnil k nepříjemné kauze Maroš Kramár.

Jednašedesátiletý herec patří mezi ty, kteří prodělali covid. Před třemi měsíci si tak i on zkusil život v totální izolaci. „Volal jsem doktorce, že jsem asi nastydl, protože jsem si koupil katamarán a jezdil jsem na něm po jezeře, když už nebylo úplně nejtepleji. A ona mi řekla, ať si raději zajdu na testy,“ popsal herec, jak na nemoc přišel.

Testy mu prokázaly pozitivní výsledek. Herec má ale přítelkyni, kterou do karantény zatáhl společně s sebou, takže se o něj měl kdo starat. „Nabonzoval jsem ji, že jsem s ní, takže musela jít taky, ale byla negativní,“ podivuje se dodnes nad záhadou covidu herec.

Tagy: