Johnny Depp si pobyt ve Varech protáhl. Fanoušky před hotelem potěšil vtípkem

Johnny Depp s fanoušky ve Varech

S kým Depp ve Varech trávil noc?

Filmový festival v Karlových Varech v sobotu oficiálně skončil vyhlášením vítězů, ale celebrity pak pokračovaly na závěrečný večírek. Nechyběli na něm Johnny Depp ani Ethan Hawke. Neoficiální program zahraničních hvězd trval až do ranních hodin. Jak Depp strávil noc?

Po slavnostním ceremoniálu zamířil Johnny Depp do vyhlášené francouzské restaurace. Za zataženým závěsem v proskleném salonku se bavil se svými přáteli, u toho popíjel sklenku červeného vína a občas výrazně gestikuloval.

Společnost Deppovi dělal jeho herecký kolega Ethan Hawke, který odešel kolem 23. hodiny. V té chvíli už před podnikem postávaly hloučky fanoušků, kteří chtěli Piráta z Karibiku vidět zblízka. Jenže Deppovi bodyguardi zakročili.

„Čekala jsem na něho, na podpis a že ho uvidím, ale nedočkala jsem se, protože ho asi pustili zadem,“ komentovala jedna z fanynek, která měla na hlavě pirátský klobouk podobný tomu, co nosí herec ve slavné filmové sérii o pirátech.

Vtípek fanoušci ocenili potleskem

Luxusní restauraci opustil Depp krátce po půlnoci a zamířil do hotelu Pupp. Tam na něj čekal další dav fanoušků a festivalové návštěvníky zvládl pozdravit i během jízdy autem. I přes pokročilou noční hodinu byla hvězda v dobré náladě, rozdala několik autogramů a selfíček.

A nakonec došlo i na vtípek při vstupu do hotelu. Když už se zdálo, že odchází, zničehonic prošel točícími dveřmi a znovu se zjevil před fanoušky, za což si vysloužil hlasitý potlesk a pokřik. Přítomnost českých příznivců si evidentně užíval naplno.

Jak Johnny Depp, tak Ethan Hawke prozatím v Karlových Varech zůstávají. Podle informací Showtime tráví čas na hotelu a odletět by měli nejpozději v úterý.

Tagy: